örter för att behandla cancer

Långt innan dagar Aristoteles , örtmedicin fungerat som en form av sjukvård för alla kulturer . Med tiden minskade användningen av växtbaserade läkemedel till förmån för läkemedel . Under de senaste två decennierna har dock intresset för naturläkemedel ökat , särskilt bland cancerpatienter . På grund av deras medicinska egenskaper, har många örter trott att förebygga och behandla cancer

Essiac Kaffe

Det har sagts så. Essiac te innehåller anti-cancer örter som renar blodet och rensar blodet från gifter . I början av 1920-talet upptäckte Nurse Rene Caisse Essiac te . Senare öppnade den kanadensiska bosatt en klinik där hon behandlat tusentals cancerpatienter med healing te . Essiac te består av fyra viktiga örter , två är får harsyra och kardborre rot . Får ängssyra har använts för att minska skador orsakade av strålning eftersom det stimulerar tillväxten av nya och friska vävnader . Får ängssyra kan hittas i Europa och betesmarker i norra Amerika . Det har rapporterats att vara ansvarig för att bryta ner tumörer och stoppa cancer från metastaserande . Den har en hög halt av klorofyll , vilket ökar syre i blodet . Detta är bra därför att cancerceller inte kan uthärda sällskap av syre . Kardborre rot är en annan luftrenare . Det är roten av en växt som gör sig av med orenheter i blodet . En infödd i Europa och Asien , har det varit känt för sina läkande egenskaper . Kardborre rot har använts i århundraden för att behandla många olika typer av sjukdomar, till exempel halsont och hudproblem . På senare tid har kardborre rot använts för att behandla vissa typer av cancer , såsom bröstcancer . Konsumtionen av roten är till nytta för cancerpatienter , eftersom den innehåller ingredienser som järn , inulin och oljor som sägs rena kroppen från gifter och andra gifter och att öka vita blodkroppar verksamhet .

grönt te

Grönt te har använts i århundraden i Asien för att behandla depression , huvudvärk och andra krämpor , eftersom den är fylld med en antioxidant som kallas polyfenoler . EGCG , en polyfenol som finns i grönt te , rapporteras vara ansvarig för att bryta ner cancerceller utan att förstöra kroppens friska vävnader . Studier visar att personer som dricker grönt te regelbundet kan ha mindre chans att utveckla cancer .

Iscador

Iscador kommer från mistel växt , som odlas i många delar av världen . I början av 1920-talet , Rudolf Steiner , en österrikisk filosof , förespråkat användning av Iscador för cancerpatienter . Han fann att Iscador injiceras på cancerpatienter förstördes cancerceller och giftiga-skadade celler . Iscador har varit känt för att stimulera immunförsvaret och också kan hämma bildningen av tumörer , reparera DNA celler och förlänga överlevnaden hos cancerpatienter .

Kontakta en läkare eller en herbalist innan du använder naturläkemedel . Liksom läkemedel , örter innehåller element som kan orsaka skadliga biverkningar och påverkar immunsystemet , vilket leder till sjukdom och sjukdom.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.