hur man skyddar mot bröstcancer

En hälsosam kost och livsstil kan förebygga bröstcancer ( och andra former av ) cancer . Många studier har visat att bröstcancer pris i länder som Japan är mycket lägre än i USA , mycket beroende på kost och livsstil . Följ hälsosam kost och livsstil tips nedan för att skydda dig från bröstcancer
1
behålla en hälsosam vikt . . Kroppsfett producerar östrogener ( hormoner kopplats till bröstcancer ) . Studier visar att tyngre kvinnor är mer benägna att få diagnosen postmenopausal bröstcancer än de med mindre kroppsfett .
2 .
Undvik mättat fett . Mättade fetter är kopplade till högre risker för många typer av cancer , inklusive bröstcancer .
3 .
Undvik rött kött . Kvinnor som sällan äter rött kött eller undvika det alla tillsammans har en mycket lägre risk för bröstcancer .
4 .
Begränsa alkoholkonsumtionen. En drink gång och ett tag kommer inte hjärtat , men en drink per dag kan öka din risk för bröstcancer med så mycket som 10 % jämfört med kvinnor som inte dricker .
5 .

Ät mer frukt , grönsaker och baljväxter . Man tror att livsmedel rika på fibrer bidrar till att eliminera extra hormoner i kroppen genom att utföra dem med ditt avfall ( kvinnor bör försöka att äta 25-35 gram fibrer per dag ). Livsmedel med folsyra har också cancer egenskaper .
6 .
massor
Ät av svamp . Äta några svampar vardag kan minska risken bröstcancer med så mycket som 64 % !
7 .
vara fysiskt aktiv . Prova genomsnitt Thiry minuters fysisk aktivitet 3-5 dagar i veckan-detta kommer även att göra viktkontroll enklare .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.