Hur fungerar en hjärta snåla ?

Installera Stint

När en artär har blivit blockerat , är en hjärt (hjärta ) STINT ofta behandling som används . Hjärta snäppa är installerade i 70 procent av koronarangioplastik operationer . Den snåla är en tub tillverkad av metallnät . Den snåla är kollaps runt angioplastik ballongen . Under operation ballongen sätts in en artär och guidade på plats . När den har nått blockering ballongen är fylld och det nät som expanderar . Det låses i öppet läge och är fortfarande . Den angioplastik ballongen är tömd och tas bort från patienten.

När Uppblåst

Med den utökade mesh , är blocket pressas mellan metall och av insidan av venen blodet kan röra sig fritt . Det finns två typer av hjärt snäppa : metall och läkemedelsavgivande . Den läkemedelsavgivande snäppa är belagda med medicinering under den metall som ska lösas upp långsamt och bidra till att förebygga Stint blir blockerad av nya kolesterol insättningar . Inom några veckor den invändiga beklädnaden ven kommer att växa med STINT , hjälper till att hålla det på plats .

Underhålla Stint

För minst 4 veckor efter operationen ska patienten inte utsättas för en MR . Magnetfältet av MRT kan orsaka metallnät att lossnat . Snäppa löper risk att få tilltäppta . För att bibehålla den öppna artären är blodförtunnande medel såsom acetylsalicylsyra och klopidogrel används . Kostvanor låg kolesterol kommer också att hjälpa till att förlänga livslängden på snåla .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.