hur man ska behandla kranskärlssjukdom med hjärtkirurgi

Om du har åderförkalkning , är det viktigt att lära sig att behandla kranskärlssjukdom med hjärtkirurgi . När du förstår vad som ordinerats för dig , och varför har du större kontroll över din vård . Studier har visat att patienter som tar större intresse för sin vård göra bättre i kirurgi och återhämta sig snabbare. Läs vidare om hur man kan behandla kranskärlssjukdom med hjärtkirurgi

Läs om vilka typ av operation du kommer att få


1 .
vet att det finns olika typer av hjärtkirurgi för olika förhållanden .
2 .
Förstå att enligt den allmänna namnen " bypass ", " aorta " och " ventil " kirurgi finns ett antal mer specifika hjärtoperationer , t. ex. " mitralisklaffstenos reparera "under " ventil operation. "
3 .
Fråga din läkare vilken specifik typ av hjärtkirurgi är rekommenderade för dig . Det gör det lättare att hitta rätt information som påverkar din hälsa och ditt tillfrisknande.

Förstå kranskärlsoperationer


1 .
Vet att kranskärlssjukdom uppstår när blodet försöker nå fram till hjärtat , men den begränsas av minskat och åderförkalkning . Om detta är fallet, så måste frågan rättas till ganska snart , eftersom kroppen inte kan fortsätta att existera ordentligt utan en tillräcklig tillförsel av syresatt blod .
2 .
Vet att , om inte blod flödet ökas till lämplig nivå , kan du uppleva kärlkramp , hjärtinfarkt , hjärtsvikt eller arytmi .
3 .
Kranskärlssjukdom även är känd under namnet " åderförkalkning ", och Det är ett resultat av plack byggs upp på kärlväggarna . Två typer av kirurgi används för att behandla ateroskleros : bypass operation ( med en ven från andra ställen i kroppen och ympning det till hjärtat för att möjliggöra normaliserade blodflöde ) och angioplastik ( öppna blockerade vener , ofta med hjälp av en propeller som kallas STINT ) .

Fråga om livsstil justeringar


1.
Vet att , utöver eller i stället för hjärtkirurgi , läkemedel och livsstilsförändringar kan rekommenderas. Även om du är emot att sluta röka , äta bättre eller ägna sig åt motion , gör det inte ont att fråga sig vad nyttan kan vara .
2 .
behandla hjärtsjukdom med en ny attityd . Det är en uppmaning att anamma en ny , sundare livsstil , inte ett gupp i vägen att vara " fast " och sedan glömmas bort.
3 .
Spåra steg du tar och övervaka deras resultat .

tips och varningar


 • Ringa din läkare att ställa en fråga inte tar lång tid , men många människor är rädda för " stör doktorn . " Kom ihåg , din läkare och ditt försäkringsbolag fungera för dig .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.