hur man gör hjärtat kudden mer användarvänlig

När du har öppen hjärtkirurgi, efter operationen , kommer sjukhuset att ge dig en hjärtformad kudde att hålla i när man måste hosta eller nysa . Det är verkligen en välsignelse och en tröst . Men det är alltid längst ner i sängen eller bakom dig , eller över huvudet när en hosta kommer över er , och det sista du lust att göra är att nå för det . Men det finns ett sätt att hålla den i närheten hela tiden
1
Det bara var så, att under min öppen hjärtkirurgi , hade jag också ha en pacemaker införa för att reglera hastigheten på mitt hjärta , och på grund av detta fick jag en arm lyftsele . Dess syfte var att hålla mig från att höja armen över min axel tills pacemakern platsen var läkt . Jag säger detta eftersom det spelar en roll för att göra mitt hjärta kudde mer användarvänlig efter att gå hem .
2 .
Under min sjukhusvistelse , var kudden stor , inte bara för hosta och nysningar , men också att ge mig tryggare då stiger från liggande ställning till sittande eller vice versa . Bara hålla mot mitt bröst bidragit till att minska den smärta som någon form av rörelse väckts.
3 .
När du packar mina tillhörigheter för att gå hem , packade de också armen selen, trots att jag inte längre behövde det , och det visade sig , jag blev så glad att de gjorde . På kör hem , jag tittar på det , och jag kunde se så att jag kunde sätta fast den på kudden och fäst det runt mig så att det skulle stanna på mig hela tiden .
Det fanns två " O -ringar med en mjuk band som gick runt halsen från en ring till den andra ringen , dra bandet tillbaka på sig själv med kardborrband för att hålla den på plats .
Cutting både O-ringar av , bifogade jag dem med en stor säkerhetsnål på varje sida av kudden , och inslagning dem runt min rygg , drog bandet tillbaka på sig själv med kardborrband för att hålla den på plats . Bilden är till vänster .
4 .
Vilken känsla av komfort detta väckt ! Bara gå runt , sitta , att stiga upp , vända dig i sängen , och naturligtvis , hosta och nysningar. Det lättade också obekväm känsla av att ha kläder skaver mot ert anbud huden där det har styckats .
5 .
Alla kommer inte att ha armen lyftselen naturligtvis, men det finns andra sätt att göra detta arbete .

Ett mycket enkelt sätt skulle vara att bara knyta en lång skärp runt dig och kudden och hålla den på plats med en stor säkerhetsnål .

Ett mycket stort bälte skulle också kunna användas .
6 .

Det viktiga är att kudden ger god komfort under din rehabilitering , och med den fäst vid dig , du behöver inte längre vara att söka efter det just vid denna avgörande tidpunkt när du behöver det mest .
Kudden kommer inte att behövas för länge , men medan den behövs , det är din bästa vän och tröstare .

tips och varningar


 • Använd kudden för att lindra smärta vid rörelse .
 • Ge kudden när du inte längre behöver det .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.