hur man duscha efter höftledsplastik

Efter höftled hoppas på ett mer fysiskt aktiv och smärtfri livsstil motivationsfaktorer att följa en läkares instruktioner . Men praktiska behov hygien behöver åtgärdas . Här är några praktiska tips om att duscha under återhämtningsprocessen

Förbereder dusch


1 .
Fråga din läkare när du kan börja duscha efter operationen. Enligt " en patients guide till knä-eller höftledsplastik , " du inte kommer att kunna duscha förrän klammer har tagits bort och snittet är läkt . Georgetown University Hospital uppskattar att din första duschen kommer vara åtta veckor efter operationen. Som förberedelse bör duschdörrar tas bort eftersom de återvinner benet inte kommer att kunna klara en hög dusch läpp . Även för duschkabiner , installera Handräcke inom och utanför båset .
2 .
Placera en halkfri matta på golvet duschen och lägga till en dusch stol utan armstöd där mest vattenflöde inträffar . Dessutom installera en hylla i axelhöjd medan du sitter . Se till att tvålen glider aldrig in i duschen genom att lägga till en läpp till hyllan . Lägg till en longhandled borste och handdusch slang till Arsenal för att du kan rengöra dem svåra att nå platser utan att anstränga musklerna .
3 .
i duschen lämna kirurgiska förband i plats . Efter duschen, torka dig av med en handduk eller extra lång handduk så att du kan nå dina fötter utan att böja hela vägen över . Ta bort den våta dressing , rengör med peroxid eller vatten och sedan ersätta med ren dressing .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.