Vilka är de komplikationer av slingan gastric bypass revisionskirurgi ?

Gastric bypass har vunnit i popularitet som en metod för att hantera problem med fetma . För personer som har kämpat med sin vikt i många år , gastric bypass kan vara det bästa alternativet , förutsatt att det utförs av en erfaren kirurg med kunskap de eventuella problem som kan uppstå för patienter efter ingreppet . Även om gastric bypass operation infördes i slutet av 1960 , har slingan gastric bypass -metoden till stor del övergivits till förmån för andra förfaranden

magoperationer

Enligt GastricBypass. com var slinga gastric bypass introducerades i slutet av 1960 . På den tiden ansågs det en innovation jämfört med de förfaranden magen häftning av det förflutna . Var dock problem som var relaterade till denna nya operation att det potentiellt får magsafter läcka . Som flera år sedan var det som anges av American Society for magoperationer att detta förfarande inte skall utföras . Men på senare år har slinga gastric bypass återinfördes under ett nytt namn på "mini " gastric bypass . Tyvärr verkar de problemen från det förflutna inte har lösts , ofta patienter behöva revideras kirurgi .

Revideringar

Revision kirurgi för slinga gastric bypass eller mini gastric bypass vanligen utförs av en mycket erfaren kirurg . I de flesta fall , enligt Franco Rizzi , MD , översyn kirurgi ett försök att skapa en bättre Roux -en-Y kirurgiska ingrepp. Loopen gastric bypass är mycket lik till guldmyntfot Roux -en-Y förfarandet, även om slingan bypass anses vara en enklare, om bristfällig, kirurgiskt ingrepp för att slutföra .

Roux -en-Y

den gyllene standarden för gastric bypass anses vara den Roux -en-Y , enligt GastricBypass. com . Denna operation är oftast utförs som en laparoskopisk förfarande , där penna-tunna rör förs in i små hål i buken . Dessa rör innehåller små verktyg som används av kirurgen för att slutföra proceduren. Fördelen med laparoskopisk kirurgi är att den kräver mindre återhämtningstid, mindre snitt och mindre tid på sjukhuset .

Gastric Band

Enligt GastricBypass . com , är ett annat populärt alternativ för gastric bypass mag- bandet . För individer sjuklig fetma , kan mag- bandet vara ett bättre val än de Roux -en-Y förfarande . Detta beror på att gastric bypass -bandet inte begränsar livsmedelskonsumtionen lika dramatiskt . Som ett resultat av individerna kan anpassa sig till att äta mindre portioner lättare . Dessutom kan gastric band anpassas efter behov och inte leda till samma komplikationer som Roux -en-Y förfarandet, till exempel undernäring .

Komplikationer

Enligt Rizzi , när operationen är klar , den komplikationer liknar dem som kan uppstå med en Roux -en-Y gastric bypass . Många personer upplever stora problem med mat tolerans, särskilt livsmedel som innehåller mycket socker , såsom bröd , kakor , glass och andra livsmedel. Andra livsmedel som kan vara problematiskt är kyckling, nötkött , alkohol och kolsyrade drycker . Undernäring kan också vara ett betydande problem, och många patienter behöver regelbundet vitamin B skott och näringstillskott att hålla sig frisk .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.