vad är en icke kirurgisk ansiktslyftning ?

En traditionell ansiktslyftning innebär styckning huden strax bakom hårfästet och sätts på igen något längre bak än sin ursprungliga ståndpunkt i syfte att strama huden i ansiktet . En icke-kirurgisk ansiktslyftning är ett förfarande som syftar till att strama åt och lyfta huden i ansiktet utan att behöva operation . Det finns en rad av mindre ingrepp som kan leda ansikts föryngring , och dermatologer och kosmetiska kirurger ständigt upptäcker nya tekniker och teknologier

Botox Injektioner

Botox injektioner innehålla en botulism toxin som injiceras direkt i ansiktsmusklerna , precis under huden . Giftet slappnar av musklerna och hindrar dem från upphandlande och minska uppkomsten av rynkor . Botox kan ge ett direkt mer avslappnad , utvilad utseende , men om Botox används för mycket eller felaktig administrering , minskad mimik och en " frusen " utseende kan leda till . En ytterligare fördel med Botox är att det faktiskt förhindrar ytterligare skrynkla utveckling .

Laser hud åtstramning

Laserbehandling är en process som använder en infraröd ljus för slät hud genom att värma kollagen i hudens djupare skikt , vilket får dem att dra åt . Effekterna syns direkt efter behandlingen , och det finns praktiskt taget inga driftstopp , vilket gör laserterapi en populär förfarande . Optimalt resultat kan ta upp till tre separata behandlingar och ytterligare hud åtstramning kommer att ske under de följande månaderna efter ingreppet.

Thermage u00AE

Thermage u00AE är ett egenutvecklat system som använder en liknande princip som laser hud åtstramning . Denna teknik använder radiofrekventa energi för att värma och stimulera kollagen i de djupare skikten av huden. Thermage u00AE kan ge stramare hud och mindre allvarliga rynkor i nästan varje område i ansiktet . Det är smärtfri , icke- invasiv och kräver ingen återhämtningstid , men erbjuder effektiva och konsekventa resultat som kan senaste åren.

Microcurrent Facelift

En microcurrent ansiktslyftning är en icke- kirurgisk procedur som använder skonsam elektrisk ström för att stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden . Fördelarna med denna typ av behandling omfattar föryngring av huden och skärpning av ansiktsmusklerna . Microcurrent terapi främjar hudens naturliga förmåga att producera viktiga byggstenar för god hud hälsa , vilket är subtil och naturlig ansikts föryngring .

Fördelar

Nästan alla icke-kirurgisk teknik är billigare än en traditionell kirurgisk ansiktslyftning , beroende på antalet som krävs behandlingar . De kräver också mycket mindre återhämtningstid, och vissa förfaranden såsom botox injektioner kan fyllas i på en lunchrast utan driftstopp . De risker för kirurgi såsom infektion minimeras , och det finns ingen anledning att genomgå en narkos .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.