post sinuskirurgi återhämtning

Återhämtning från sinus kirurgi kan ta två dagar till flera veckor beroende på omfattningen av operationen . Efter operation kan patienten gå hem , men han bör undvika aktiviteter som bilkörning , simning , etc. för två dagar på grund av allmän anestesi han fick

Bloody Dränering

Efter sinuskirurgi är blodig dränering med slem en vanlig syn i de första två till tre dagar . Detta kommer att lösa sig inom en vecka , en gång läkningsprocessen startar .

postoperativt Packing

Patienter som har släppts med post-kirurgi packning efter en fullständig septoplasty kommer att stöta på en obehaglig nasal passage och mycket trängsel .

Smärta

Patienter som genomgår mindre kirurgi kommer att ha relativt lite smärta jämfört med patienter som genomgår en fullständig septoplasty . Smärtan dör ner när packning tas bort . Smärtstillande medel och antibiotika hjälpa till att lindra denna smärta .

Huvudvärk

Patienter som lider av huvudvärk på grund av sinus problemet kan räkna med att få huvudvärk efter sinus kirurgi. Dessa klingar av under ett par dagar när återhämtningen börjar .

Inflammation

Patienter som genomgår större sinuskirurgi kan förvänta inflammation eller svullnad på grund av den postoperativa smärtan . Detta kommer att avta med avlägsnande av fyllningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.