viktminskning kirurgi online support

Viktminskning kirurgi är ett allvarligt åtagande som kräver noggrant övervägande innan han fattar sitt beslut att gå igenom det. Utöver att bedöma den fysiska risker , måste du också överväga mentala effekterna av ett sådant förfarande och hur det kan förändra din mentala bild av dig själv . Eftersom många patienter kämpar med detta , det finns gott om online-support för människor som har genomgått operation viktminskning

gå en online Support Group

En stödgrupp inte bara ger dig tillgång till resurser som du går igenom din övergång , men det kommer också ge dig ett utlopp att ventilera dina rädslor , frustration , glädje eller vad du känner om förfarandet . Att hitta en online grupp är ganska enkel , besök Grupper tråden ObesityHelp. com eller SurgicallySlim. com om notering av online stödgrupper och informativa webbplatser .

Stödgrupper understryka att det finns andra människor där ute som har gått igenom en liknande erfarenhet . Dessutom är dessa samma människor dela tips och idéer om hur de övervann vissa hinder före , under och efter förfarandet , av vilka några kan gäller för just din situation . Vissa online stödgrupper fungera som skrivit forum , medan andra är mer som ögonblick chattrum där man kan prata med deltagarna bor . Välj typ och ämne som fungerar bäst för din situation .

ta del av de berättelser av andra människor

Om du ännu inte är redo att vara interaktiv i ett samtal om din viktminskning kirurgi , kan det hjälpa bara att läsa berättelser om andra människor och vad de har gått igenom . Vissa kan vara bra , andra inte är så bra , men poängen är att få en väl balanserad syn på viktminskning kirurgi så att du kan avgöra om det är rätt beslut för dig . Om du redan har haft operation , sedan använda andras berättelser som ett sätt att samla in idéer om saker som de gjorde annorlunda efter sitt förfarande och tips som kan gälla för ditt liv .

Håll Online Framsteg Dagbok

Det här kan vara till hjälp för att reda ut dina känslor och även som ett sätt att spåra mat och motion och dina övergripande framsteg . Du kan antingen har en öppen eller en stängd dagbok , beroende på dina känslor om operationen . En dagbok inte bara hjälper dig att enkelt föra ett register över dina framsteg , men också , om du är bekväm att göra det en offentlig dagbok , kan den inspirera någon annan som funderar på operation viktminskning .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.