hur man får godkänt för kirurgi för viktminskning

Kirurgi för viktminskning är ett förfarande som används för att främja viktminskning genom att begränsa mängden av intagen föda och genom näring malabsorption . En mini-mage är skapad av kirurgiskt dela magen och skapar en påse som rymmer ett par tuggor av mat och tarmarna skärs och till det nya magsäcksficka Enligt UCLA Health System . Läkare godkännande krävs för denna typ av kirurgi , samt godkännande från ditt försäkringsbolag

Bariatric Surgery Godkännande


1 .
Hitta en bariatric kirurg antingen genom en remiss från din primärvårdsläkare , din hälsa försäkringsbolag eller genom American Society of Bariatric Läkare som är kontrakterade med din sjukförsäkring plan . Ställ in en tid för att ta reda på om du är en kandidat för kirurgi för viktminskning. Ta några bokstäver eller dokumentation från tidigare läkare som visar varför det är nödvändigt för dig att genomgå viktminskning kirurgi .
2 .
Pass grundläggande medicinska kvalifikationer för kirurgi för viktminskning. Enligt medicinska universitetet i South Carolina , måste du ha ett BMI högre än 40 eller ett BMI större än 35 med ytterligare hälsoproblem som högt blodtryck , diabetes eller sömnapné . Om du inte uppfyller dessa kriterier , kommer du att nekas som en kandidat för kirurgi för viktminskning.
3 .
Delta informationsmöten eller klasser som din läkare kräver potential överviktsoperationer patienter att gå till . Delta kost och motion klasser som krävs av din läkare att se till att detta är något du kan göra efter din operation . Om du inte kan följa en post-kirurgi kost och motion rutin , kan din läkare inte godkänna dig för operation .
4 .
Pass läkaren kriterier som skall godkännas för kirurgi för viktminskning. Detta innebär genomgår en serie av laboratorie- och medicinska tester för att se till att du medicinskt klarar operationen , samt en mental utvärdering från en psykolog . För din läkare att godkänna du för överviktsoperationer du måste kunna visa honom att du har försökt kost och motion program i det förflutna som inte fungerade eller dokumentation av någon övervakad medicinsk diet program som inte fungerar .
5 .
Få tillstånd eller lånelöfte från ditt försäkringsbolag att de kommer att täcka de kostnader kirurgi enligt din plan . Se till att din bariatric kirurg skickar underlag till försäkringsbolaget som anger hur länge du har varit överviktig , din längd och BMI , vikt orsakar begränsningar , historia av bantning och motion insatser och medicinska frågor som orsakas av övervikt . Ditt försäkringsbolag kommer inte att godkänna din operation utan alla styrkande handlingar och din läkare kommer inte att utföra operationen utan betalning tillstånd .

tips och varningar


 • Prata med din primärvårdsläkare först ta reda på om du kan vara en kandidat för kirurgi för viktminskning.
 • Document alla tidigare viktminskning och program diet du har provat tidigare .
 • Magsäckskirurgi är en permanent viktminskning alternativ som inte kan vändas .
 • inte genomför kirurgi för viktminskning om du inte har ett bra stödsystem på plats .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.