hur man får din sjukförsäkring betala för plastikkirurgi efter en gastric bypass

Om du har haft en gastric bypass och förlorat en hel del i vikt , har du förmodligen någon lös hud . Ibland lös hud är inte så dåligt , men ibland är det . Ibland är det bara fula , men ibland är det faktiskt orsakar medicinska problem
1 .
Kontakta din hälsa försäkringsbolag att ta reda på sin politik för att betala för plastikkirurgi när det är medicinskt nödvändigt . De flesta försäkringsbolag skall täcka den om det anses medicinskt nödvändigt , men du måste ta reda på företagets policy och sina kriterier för att avgöra om det är medicinskt nödvändigt .
2 .
Förstå att i de flesta fall, plastikkirurgi bort lös hud anses medicinskt nödvändigt om den lösa huden orsakar ett medicinskt problem. Till exempel många människor som har förlorat 100 lbs. eller mer har lös hud på magen . Ofta hänger detta lös hud ner och gnuggar mot huden nedanför den , orsakar hudutslag och sår . Om dessa utslag och sår inte svarar på medicinska salvor och orala läkemedel , kommer att försäkringsbolagen brukar betala för plastikkirurgi för att ta bort överflödig hud .
3 .
Om din överflödig hud orsakar en problem för dig, du måste ha det dokumenterat . Besök din läkare . Se till att din läkare skriver om omfattningen av problemet i diagrammet . Din läkare ska inte bara skriva " utslag på buken " eller något liknande , men han eller hon ska beskriva hur allvarligt hudutslag och hur stort område den täcker . Be din läkare att ta fotografier av utslag också, eller ta dem själv .
4 .
Du måste testa att behandla din hudutslag eller andra hudproblem med mediciner . Du kommer förmodligen behöva använda mer än en medicin . Varje gång du prova en medicin och det fungerar inte , du måste gå tillbaka till din läkare , har det dokumenterats i diagrammet , och ta fler bilder .
5 .
Försäkringsbolag kräver vanligen att du har provat många olika mediciner under en period av flera månader innan de kommer att godkänna plastikkirurgi . När du har uppfyllt sina kriterier , helt enkelt kontakta dem för att ta reda på hur du skickar din dokumentation .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.