hur man hittar en licensierad plastikkirurg

Om du funderar på plastikkirurgi av något slag , ta din tid på att välja en läkare att utföra proceduren . Att hitta en licensierad plastikkirurg är nyckeln till en säker och lyckad operation , och medan oroliga patienter kan tycka det okej att ignorera licensiering frågan , är detta det viktigaste inslaget i kirurgi . Att hitta en licensierad , korrekt certifierad plastikkirurg ökar sannolikheten för att din kommer att vara en säker och framgångsrik förfarande
1
<. br > Välj en läkare som är certifierad av American Board of Plastic Surgery . Detta är den enda som är erkänd av American Board of Medical Specialties , vilket innebär att kirurgen har formell utbildning i en plastikkirurgi uppehållstillstånd program som är egendom ackrediterad . Gå till Abps webbplats eller be din kirurg val direkt om hon är anknutet till denna organisation.
2 .
Välj en läkare som är medlem i American Society of Plastic Surgeons . Medlemmar av denna organisation måste ha sex års kirurgisk utbildning och tre års plastikkirurgi erfarenhet . De är certifierade av American Board of Plastic Surgery , förse dem med extra referenser som intygar deras erfarenhet inom detta område. Styrelsens hemsida listar läkare i ditt område .
3 .
be om en remiss från din primärvårdsläkare. Om du har minskat ner listan till ett fåtal kirurger , fråga din primärvården läkare om varje . I de flesta medicinska samfund , läkare arbetar tillsammans och kan ge insikt om andra läkare från patienter och personliga iakttagelser. Ditt primära läkare kan ha möjlighet att föreslå en licensierad plastikkirurg associera som har erfarenhet av din typ av operation .
4 .
Kolla med ditt lokala sjukhus . Många har licensierat plastikkirurger koppling till deras anläggningar . Även någon med en legitimation kan utföra plastikkirurgi , kommer styrelse- certifierade , licensierad plastikkirurger har sjukhuset privilegier . Om din kirurg inte har sjukhuset behörighet att utföra förfarandet , hitta en annan läkare .
5 .
Intervju potential läkare . Quiz dem på deras tillstånd , certifieringar och erfarenhet . Välj en plastikkirurg med stor erfarenhet av din typ av operation . Om de inte redan finns på skärmen , be att få se en fysisk kopia av sina pedagogiska meriter och certifiering .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.