Vilka är fördelarna med laser parodontal kirurgi ?

Parodontit är det tekniska namnet på tillståndet i tandköttet tandköttsinflammation. Detta villkor kan behandlas på flera olika sätt , med hjälp av laser är den nyaste behandlingsmetoden

Periodontala sjukdom

Parodontit är en inflammation i tandköttet på grund av de långsiktiga effekterna av plack inlåning , vilket ofta resulterar i blödande tandkött, tandkött anbud , svullet tandkött , munsår , och missfärgning av tandköttet .

Laser parodontal kirurgi som Adjungerad

De flesta tandläkare använder för närvarande laser parodontal kirurgi som ett komplement till andra metoder , dvs de laserbehandling utöver mer traditionell behandling planer .

Smärta

Det finns några studier som tyder på att laser parodontal kirurgi , när det görs korrekt, kan leda till ett snabbare återhämtning , mindre blödning i tandköttet , och mindre smärta övergripande jämfört med traditionella behandlingsmetoder.

Skicklighet Dental Professional

Den ökade fördelarna med laser parodontal kirurgi beroende av kompetens som tandläkare . När de utförs av en skicklig yrkesman , kan fördelarna med parodontal kirurgi vara betydligt större än de traditionella metoder.

Våglängder

Det finns många diskussioner om vilka våglängder av parodontala laser ska användas för optimering av framgång i parodontal kirurgi . Detta leder till en stor del av variansen i andelen framgångsrika parodontal kirurgi .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.