hakan & halsbiten fettsugning

Som ni ålder eller upp i vikt , kanske du märker att din hals en jowels bli mer framträdande. Plastikkirurgiska ingrepp , såsom fettsugning , kan rätta till dessa problem och på nytt kontur i ansiktet och på halsen

Vad är Fettsugning ?

Fettsugning är en kosmetisk kirurgi som tar bort fettvävnad från olika delar av kroppen , såsom hakan och halsbiten .

Chin och halsbiten Fettsugning

med fettsugning på hakan och halsbiten är en säker procedur som drastiskt kan förändra kontur och utseende på ditt ansikte och hals . Många människor blir detta förfarande för att se yngre eller för att minska hängande käkar , rullar hals och dubbel hakor .

Förfarande

Det vanligaste sättet att få fettsugning på hakan och halsbiten är genom att ha det med det förfarande som kallas fettsugning . En kirurg kommer att bedöva området , sedan använda en laser för att försiktigt smälta fett och strama huden . Nästa steg är att placera små hål så att kirurgen kan infoga instrument för att påbörja sug processen .

Är det smärtsamt ?

Fettsugning av hakan och halsbiten har begränsad smärta , jämfört med andra typer av kosmetisk kirurgi . De flesta människor upplever blåmärken och mild smärta .

Kostnad

Plastikkirurgi är vanligtvis inte täcks av försäkringar . Den genomsnittliga förfarande kostar mellan $ 2. 000 till $ 4. 500 . Priset kan gå upp beroende på vilken typ av narkosmedel du behöver .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.