hur lätt bli av med kalkon hals

När vi åldras , kan huden runt vår hals lossna och hängiga . Huden kan förlora sin naturliga elasticitet över tiden , vilket skapar utseendet på Använd dessa tips för att skärpa och föryngra huden , och återvända huden tillbaka till sin ungdomliga form
1 .
Starta ett träningsprogram idag . Den vanligaste orsaken till kalkon halsen är övervikt . Starta ett träningsprogram som varar i minst trettio minuter varje dag. Ta en promenad , gå till gymmet , men vad du än gör fortsätter. Du kommer att börja märka totala viktminskning samt en smalare hals linje .
2 .
använda en kräm kollagen elastin eller fuktighetskräm . Det finns lotion och krämer som kan köpas på apotek och diskbänkar skönhet som arbetar för att förbättra den naturliga elasticitet i huden . Dessa krämer kan masseras upp till flera gånger varje dag på halsen för att minska uppkomsten av kalkon halsen .
3 .
Drick mycket vatten . Vatten är den grundläggande byggsten som håller din hud ungdomlig och uttorkad. Vatten kan också hjälpa dig att gå ner i vikt och ta bort gifter från huden som gör att du ser äldre och som många gånger leder till Turkiet halsen . Drick 6-8 glas varje dag .
4 .
prova produkter som urringning Slimmer som masserar nacken och släta ut framträdanden av kalkon hals . Du kan köpa denna urringning enheten på Target och Walmart butiker över hela landet . Halsringningen Slimmer har också debuterade på TV infomercials .
5 .
Fråga din hudläkare om Titan . Titan är en icke- kirurgisk procedur som företag , hissar och jämnar din urringning på några veckor . Detta i office behandling kan pågå upp till ett år och kostar i genomsnitt $ 500-$ 1100 beroende på område storlek . Tala med din läkare i dag för att avgöra om Titan är rätt förfarande för dig .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.