hur man får bröstförstoring

Bröstförstoring-även känd som bröstförstoring eller implantat-är en populär kirurgiskt ingrepp för kvinnor som vill förbättra sina naturliga bröst . Intresserad? . Läs vidare för att lära sig stegen involverade i att få bröstförstoring
1 .
söka en utbildad kirurg.

Det finns många resurser för att hitta en skicklig kirurg för att utföra ditt bröst utvidgningar . Kontrollera de olika webbplatser ägnas åt bröstförstoring , som ett bra antal av dem tillhandahålla kataloger över kvalificerade kirurger på plats. Om du har några vänner eller familjemedlemmar som har genomgått ett förfarande , kommer de att utmärkta källor till information som hjälper dig att hitta en kirurg (särskilt om de är nöjda med sina resultat ) ! Vad du än gör , se till att kirurgerna du tittar in är villiga och kapabla att tillhandahålla referenser , samt ett tillräckligt antal före och efter bilder . Tveka inte att kontakta de resurser som de tillhandahåller , även se till att den " efter "bilder är tagna på minst ett år efter kvinnans kirurgi , för att få mest korrekt uppfattning om de resultat som hon fick .
2 .
Schemalägg ett samråd .

Din konsultation med en plastikkirurg kommer att bestå av en fysisk undersökning , samt diskussion om din medicinska historia , uppgifter om operation och dina skäl och mål bakom söker den . Några viktiga punkter att diskutera :
-vilken typ av bröstförstoring operation är bäst för just ditt ärende
-beräknad tid operationen tar , och vad stilleståndstiden du kan förvänta dig efteråt
-dina alternativ för anestesi ( baserat på det förfarande ) och för smärtstillande efter operationen
-omfattningen av ärrbildning kan du förvänta dig
-dina specifika mål och förväntningar från bröstförstoring
3 .
Följ sänghallen instruktioner .

Innan du bröstförstoring operation , din kirurg får begära särskilda laborationer eller ordinera medicin för dig att börja ta . Du kan uppmanas att sluta med vissa läkemedel (särskilt de som kan orsaka en ökning av blödningar ) och att sluta röka innan operationen. Du kan också bli ombedd att ha en mammografi utförs , för att tjäna som utgångspunkt för bröst förändringar efter ingreppet .
4 .
Har din bröstförstoring förfarande .

På dagen för din procedur , kommer du att ges anestesi ( antingen lokal eller allmän ) enligt vad du och din läkare redan har diskuterat . Kirurgen gör ett snitt ( antingen periareolar-under vårtgården ,-under bröstet , inframammary eller transaxillary -on armhålan ) grundas också på vilken typ av implantat du tar emot , liksom din individuella kroppen och önskat resultat . Han kommer att sätta in implantatet ( saltvatten eller silikon ) antingen över eller under bröstmuskeln och stäng sedan snittet .
5 .
Följ post- op instruktioner .

uppgifter om din första dagarna efter operationen kommer att bero på vilken typ av operation du hade . Du kan vanligtvis räknar dock med att vara utan arbete i flera dagar , och för att undvika ansträngande aktiviteter under minst ett par veckor , eller tills din läkare säger att det är okej . Du kan uppleva blåmärken, svullnad och smärta för en månad eller mer , och du och din läkare kan diskutera vilken typ av medicinering är lämpliga för att hantera smärtan . Vanligtvis kommer du till slitage kompressionsbandage eller en postoperativ behå för att ge nödvändigt stöd i tid efter din operation.

tips och varningar


 • Denna information är inte på något sätt avsedd att ersätta medicinsk rådgivning . Rådgör med din läkare för att lära sig mer om bröstförstoring
 • känner igen symtomen av eventuella infektioner, och rapportera dem till din läkare omedelbart: ! blödning , feber , värmekänsla eller rodnad i brösten
 • <. li > Innan vi in och lämnas till bröstförstoring , absolut säker på att du gör det av rätt anledning : att det är något du gör rent för dig själv ( inte för att få godkännande från någon annan ) , att dina förväntningar verkligen är realistiska Och att du inte försöker kompensera för en annan känslomässiga behov eller problem helt och hållet.


  Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.