är knä band kirurgi som omfattas av försäkringar ?

Vissa försäkringsbolag täcker justerbara gastric banding ( LAP-BAND kirurgi ) om du uppfyller vissa kriterier . Riktlinjer varierar från ett plan till ett annat , så kontakta ditt försäkringsbolag för att fråga om de villkor och bestämmelser på din plan

Body Mass Index

Många försäkringsbolag kommer att täcka Lap-Band kirurgi om du har ett body mass index ( BMI ) på 40 eller högre , eller ett BMI på 35 eller högre med en eller flera följdsjukdomar .

komorbiditeter

komorbiditet är hälsoproblem som är relaterade till fetma . Kvalificerade komorbiditet för försäkringsskydd kan inkludera diabetes, högt blodtryck , eller sömnapné .

Diet

Många försäkringar kräver att du följer en övervakad diet i upp till sex månader för att godkännas för Lap-Band kirurgi.

historia Vikt

För att få försäkringsskydd , kan du behöva ge medicinsk dokumentation som visar att du har varit överviktiga eller feta i minst fem år .

psykologisk utvärdering

Vissa försäkringsbolag företag kräver också en psykologisk utvärdering för att visa att du klarar att hantera de påfrestningar och betonar att följa Lap-Band kirurgi .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.