hur man får gastric bypass operation

När du är dramatiskt övervikt , kan du hitta helt enkelt att du inte känner mycket bra . Självförtroende , självkänsla och god hälsa kan få konstant nedåtgående spiraler . Att vara några pounds övervikt är inte ett stort problem, men när du är hundra eller flera pounds tyngre än vad du borde vara och att vikten inte är från muskler , kan din hälsa lida dramatiskt ! För vissa är det valet av alternativ att gå ner i vikt och få bättre hälsa för att få gastric bypass operation . Gastric bypass är inte för alla , men om du funderar på det som din enda tillgängliga alternativet finns några steg du behöver ta .
1.
Tala med din läkare. Detta är det allra första steget och ett av de viktigaste . Du kanske upptäcker att din hälsa är helt enkelt inte tillräckligt bra för att få gastric bypass operation . Genom att prata med din läkare , kan du ta reda på hur bra din hälsa är och vad din läkare föreslår att få din hälsa bättre för operation om du behöver det .
2 .
När din läkare har beslutat att din hälsa är bra nog att gå vidare , bör du tala med en psykolog . Detta för att hjälpa till att förbereda dig mentalt för den svåra och riskfyllda operationer . Om du inte är redo mentalt , kan du sätta dig själv på större risker . En psykolog kan hjälpa redo ditt sinne för operation och allt som kommer efteråt . Du behöver god psykisk hälsa och att vara mentalt förberedda på eventuella resultat eller komplikation .
3 .
Se en näringsterapeut. Detta är inte bara att förbättra din hälsa innan operation , men är också att hjälpa dig att undvika undernäring efteråt . En av de komplikationer som många lider efter gastric bypass operation är vitamin -och mineralbrist , undernäring och uttorkning . Att vara förberedd innan operationen för alla nödvändiga näringsämnen steg du behöver ta är mycket viktigt . Efter operationen kommer du inte att plötsligt orolig .
4 .
fastställa ett datum för operationen förrän du är förberedd fysiskt och mentalt för de risker , möjliga komplikationer och näringsmässiga behov som kommer efter gastric bypass operation . Om du eller din läkare känna att du inte är redo så ska du inte ställa in ett möte .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.