hur till komma fri bröstimplantat och bröstförstoring operation

Om de behöver rekonstruktiv kirurgi efter bröstcancer , eller bara en självkänsla öka , kvinnor försummar ofta till priset av bröstimplantat . Medan vissa försäkringsbolag kan betala för bröstförstoring i vissa situationer , måste de flesta kvinnor som söker kirurgi bröstimplantat betala ur egen ficka, eller hitta en välgörare . Om du är en kvinna med ekonomiska begränsningar , det finns flera sätt att du kan få gratis implantat . Läs mer för att se om du är berättigad
1 .
bästa sättet att få en hel svit av kosmetiska operationer , bland annat bröstimplantat är att ansöka om en makeover på en dokusåpa . Det finns flera program på TV som har vanliga människor blir omvälvande makeovers .

Du har ett bra skott på att väljas om du är äldre , har en tragisk livshistoria och är . . . . väl . . . . kosmetiskt utmanas . Om du inte har något emot att vara på TV , ge det en chans .
2 .
Sätt upp en webbplats för att värva donationer . Detta fungerar bra om du är mycket attraktiv-utom för att vara plattbröstad . För att göra tillräckligt med pengar på en anständig tid , måste du få massor av trafik till din webbplats , vilket innebär utstationering massor av sexiga bilder .

I utbyte för att chatta och skicka e-post , kommer många män att donera till din plastikoperation fond . Det anses vara god etikett att lägga upp foton av dig själv när du får bröstimplantat , så att givarna kan se vad de betalat för .
3 .
Om du inte är tekniskt kunniga, och alternativ till Steg 2 är att registrera med en hemsida som heter min Gratis Implantat . Allt du behöver göra är att ladda upp bilder av dig själv och chatta med välgörare , webbplatsen kommer att ta hand om samla in donationer för din räkning och samtidigt hålla din personliga information säker . När du har skaffat tillräckligt med donerade medel att betala för dina bröstimplantat kommer min Gratis Implantat betala din kirurg direkt .
4 .
Om du är en militär hustru , kanske du kan få fri kirurgi om du betalar för den faktiska implantat själv . Kontrollera med din läkare på bas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.