hur man kan jämföra vikt alternativ förlust kirurgi

Viktminskning kirurgi är en mycket personlig och livet förändras beslut . Ingen är utan risker , men varken är överviktiga .

Om du är sjuklig fetma , viktminskning kirurgi kan vara det verktyg du har letat efter att frigöra sig från de känslomässiga , mentala och fysiska binder av fetma .

När du har fattat beslutet att genomgå en operation viktminskning , är nästa stora beslutet kommer att bli som viktminskning kirurgi kommer du att välja
1 .
få utbildade. Forskning olika viktminskning kirurgi alternativ för dig . Det finns flera olika typer av operationer viktminskning , knä bandet , gastric bypass , vertikal ärm gastrektomi duodenal switch och andra . Du måste förstå sina meningsskiljaktigheter i hur eventuella komplikationer, medelvikt procentsatser förlust , träffsäkerhet , kostnad och mer . Bäst att göra anteckningar i detta skede .
2 .
Delta i ett seminarium vikt förlust kirurgi . De flesta bariatric kirurger erbjuda dessa seminarier och de är gratis . Gå en gång , gå två gånger . . . bli bekant med dina val och ställa frågor. Återigen , ta anteckningar . I detta skede är du ofta får göra en tid hos bariatric kirurg som är värd för seminariet . Detta är en möjlighet att få samma innehåll som en råd och vägledning, men detta vara säker och kommer till din utnämning något utbildad på dina alternativ och med en idé om vilken riktning du vill gå och varför . Din kirurg kan hjälpa dig härifrån .
3 .
Prata med andra som har opererats viktminskning . Bara att vara öppen med människor om dina potentiella beslut kommer utan tvekan att öppna en flod grind av rapporter om människor som har opererats viktminskning . Om du vill hoppa start den här sidan av processen , ta en rundtur i youtube. com och sök WLS (kort för viktminskning kirurgi ) eller ens en specifik viktminskning kirurgi alternativ . Denna gemenskap är mycket positiv och de delar en hel del om sina erfarenheter av videodagbok form .
4 .
Kontakta ditt försäkringsbolag för att säkerställa att viktminskning kirurgi som du väljer kommer att omfattas av din plan . Din kirurg kontor kommer att kunna förse dig med operationen kod som är nödvändig för ditt försäkringsbolag för att leta upp denna information åt dig. Du kommer också att uppmanas att lämna din kirurg namn . Om du inte har beslutat om en kirurg ännu , ge dem ett namn på en tilltänkt kirurg (s ) så de har något att gå efter .
5 .
Tänk på din ålder , livsfas och hur mycket övervikt du behöver gå ner för att bli frisk . Saker som är under 18 eller om du är på väg in i de gyllene åren av ditt liv kommer att påverka din viktminskning kirurgi val som kommer saker som din önskan att få barn efter operationen. Ingen av operationer kommer att förhindra graviditet , men de kommer att spela en del i försiktighetsåtgärder du måste ta under graviditeten. Många patienter har viktminskning kirurgi så att de kan bli gravid och bära en baby hälsosamt .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.