den genomsnittliga kostnaden för implantat transpersoner bröst

Ta emot bröstimplantat är ett viktigt steg för män som försöker överlåta sitt kön identitet . Men liksom alla andra kosmetiska förfarande , kan kostnaderna snabbt lägga upp , så det är viktigt att noga granska de förfaranden och ta hänsyn till de kostnader

arbetsordningen

Transpersoner bröstimplantat kirurgi för män är lite annorlunda än bröstimplantat kirurgi för kvinnor . Män som genomgår detta förfarande behandlas på samma sätt som kvinnor , med samma snitt , implantat material och risker .

Kirurgi Kostnad

I augusti 202C den genomsnittliga kostnaden för bröstimplantat kirurgi i USA är $ 3. 360 . Även om detta antal kan tyckas låg , kom ihåg att detta bara är den genomsnittliga och kostnaderna kan variera . Detta pris är dock endast kostnaden för verksamheten, och inte kostnaden för något annat som är nödvändiga för förfarandet. Andra faktorer och avgifter måste läggas in för att få det verkliga priset .

Anesthesia

En ytterligare kostnad för operation är kostnaden för anestesi . En nödvändig del av kirurgi , avgiften för både anestesi och för de professionella som administrerar det är $ 350 till $ 800 . Variansen beror på att vissa narkosläkare ta mer betalt för sina tjänster och vissa former av narkotika är dyrare än andra .

kostade

En annan kostnad som kan läggas på notan för transpersoner bröstimplantat kirurgi är kostnaden för anläggning som används för . Beroende på var operationen utförs , kan kostnaden variera från $ 650 till $ 1. 850 . Det beror på vilken typ av sjukhus , läkarmottagning eller operationssal där operationen utförs .

Övriga kostnader

Transsexualitet patienter kan behöva genomgå psykiatrisk bedömning och testning innan en kirurg går med på att utföra en procedur bröstimplantat . Kirurgen kommer också att ta ut en avgift för att utföra operationen bröstimplantat . Utöver dessa kostnader kommer mottagarna av implantat transpersoner bröst måste betala för receptbelagda läkemedel , medicinska tester , kirurgiska kläder och andra kostnader som varierar beroende på förfarande och plats . När allt är sagt och gjort , kan den totala kostnaden för transpersoner bröstimplantat kirurgi stiga så högt som $ 8. 000 till $ 10. 000 .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.