ökade kostnaden för plastikkirurgi

Plastikkirurgi introducerades för första gången att reparera skadad vävnad och nedskrivningar åtgärda till exempel en gomspalt . De två vanligaste typerna av plastikkirurgi är rekonstruktiv och kosmetisk . Kosmetisk kirurgi är mer inriktade på att förbättra utseendet på en person , medan rekonstruktiv kirurgi görs för att korrigera problem som orsakas av brännskador , skador , ansiktsfrakturer ben , medfödda missbildningar , infektioner och även cancer eller tumörer . Eftersom efterfrågan och popularitet av plastikkirurgi har ökat, så har kostnaden för förfarandena .

Bröstförstoring

Antalet kvinnor som väljer att öka storleken på sina bröst har ökat med 476 procent under de senaste 17 åren , vilket är den största ökningen i kosmetiska ingrepp . När detta förfarande först blev tillgängliga, var en silikongel implantat användes ursprungligen men senare begränsas av FDA . Nu är saltlösning implantat istället . Eftersom förfarandet har blivit mer accepterat och populärt , har priset ökat . Flera faktorer spelar in kostnaden för denna operation , inklusive läkarens skicklighet , där operationen äger rum , vilken typ av anestesi du väljer och kostnaden för implantat själva . Den totala kostnaden kan variera allt från $ 4. 000 till $ 10. 000.

Face-Hissar

Face-lift är en annan typ av kosmetisk kirurgi som har blivit mer populärt under de senaste 20 åren , vilket orsakar en ökning av kostnaderna för förfarandet . Priset för en ansiktslyftning kan variera från $ 6000 till $ 25. 000 och beror på faktorer såsom erfarenhet av kirurgen och vilken ansiktslyftning förfarande patienten väljer . Denna typ av kosmetisk kirurgi omfattar också mer än bara kirurgens arvode , det måste faktor i sjukhuset och narkosläkare avgifter

Fettsugning

Fettsugning , även känd som sug lipoplasty , är en av de mest populära formerna av plastikkirurgi . Detta förfarande eliminerar envisa fettdepåer . Fettsugning fungerar genom att permanent ta bort dessa avlagringar . Som med alla kosmetiska behandlingar , som popularitet och efterfrågan har ökat , så har kostnaden . Avgifter för fettsugning bero på det område av kroppen förfarandet skall utföras på . Pris kan genomsnitt allt från $ 2. 000 till $ 10. 000 . Vissa kirurger erbjuder även finansieringsalternativ för detta förfarande .

Gomspalt Reparation

Gomspalt är en medfödd defekt som påverkar överläppen och gommen . Gomspalt reparation kan göras så tidigt som 6 veckors ålder . Kostnaden för denna typ av rekonstruktiv kirurgi vanligtvis genomsnitt runt $ 5,000, men ofta patienter kommer att behöva mer än en operation när de blir äldre . Men många försäkringar täcker denna typ av förfarande , eftersom det är rekonstruktiv , inte kosmetiska och kan stöd i tal , utfodring frågor och hörsel .

Risker

De ökade kostnader för ansvarsförsäkring för kirurger på grund av inneboende riskerna i samband med de förfaranden som är en annan orsak till de ökade kostnaderna i plastikkirurgi . Plastikkirurgiska ingrepp , liksom alla operationer , bär vissa risker . Många gånger de risker som beror på patientens fysiska hälsa samt känslomässiga välbefinnande . Vissa mediciner kan öka riskerna under operation . Rökning och alkoholkonsumtion kan leda till en längre läkningstid för patienten . Som med alla kirurgiska ingrepp , bör dessa risker alla ska diskuteras med din läkare .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.