försäkringsskydd för bukplastik

I en värld där miljontals människor vänder sig till plastikkirurgi för att bidra till att forma kroppen av sina drömmar , många individer kämpar med att betala för de stigande kostnaderna . Den enkla lösningen vore att låta sjukförsäkring täcka kostnaderna för all kirurgi , men en bukplastik kan bara omfattas av försäkring i vissa begränsade fall

elektiv kirurgi

I de flesta fall är plastikkirurgi betraktas som en elektiv kirurgi . Plastikkirurgi handlar om gjutning och forma kroppen . Eftersom forma kroppen ofta har mer att göra med estetik och personliga preferenser snarare än medicinska behov , försäkringsbolag väljer att begränsa täckning av någon form av operation som anses vara elektiv kirurgi . För försäkringsskydd måste en operation vara medicinskt nödvändiga för en patients hälsa och rekommenderade åtgärder av en kvalificerad läkare .

Bråck

En del patienter utvecklar ett tillstånd som kräver bråck reparation och sedan bråck repareras genom att lyfta magmuskelstation , läkare kombinerar ofta detta förfarande med en bukplastik förfarande . Även ett försäkringsbolag fortfarande anser bukplastik en elektiv kosmetisk reparation , kommer några av de kirurgiska kostnaderna för den operation som hör till bråck reparation täckas av försäkringar. En patient kan betala den resterande delen av kosmetisk förfarande ur fickan .

Överdrivet Hud

I de fall där en bukplastik anses medicinskt nödvändigt, kan ett försäkringsbolag täcker hela eller delar av de kirurgiska kostnaderna . Fall av svår hud från dramatiska viktminskning eller flera graviditet kan anses vara medicinskt nödvändiga om huden hänger nedanför blygdbenet och orsakar obehag , skavsår och utslag hos patienten . En läkares undersökning och utvärdering kommer att behöva lämnas in till försäkringsbolaget för godkännande.

Muscle Separation

Exempel också finnas när patienter lider skada eller som orsakar separation i buken muskler. Eftersom magmuskulaturen är ansvariga för att stödja kroppen, kan ett behov av reparation anses medicinskt nödvändigt och försäkringsskydd kan gälla . En kirurg skulle krävas för att göra ett snitt att återansluta och dra åt vävnaden magen muskler på samma sätt som en bukplastik .

Mini-Bukplastik

Medan försäkringsskydd för en bukplastik är svårt att motivera med de flesta försäkringsbolag , kan vissa kandidater hitta enklare sätt att nå plastikkirurgi mål mer kostnadseffektivt. När fettdepåer är centraliserad nedanför naveln , kan en partiell bukplastik eller grundläggande fettsugning ska utföras även på polikliniskt . De förfaranden kostade bara några tusen dollar och kan även finansieras .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.