Kalifornien ansiktslyftning kirurgi

En ansiktslyftning är en standard kosmetisk kirurgi förfarande syftar till att reparera slapp och rynkig hud på halsen eller i ansiktet . Det finns plastikkirurger i varje större stad i Kalifornien med rätt intyg för att utföra förfarandet . Ansiktslyftning operationer kan bli mer populär i Kalifornien än i andra stater på grund av en högre grad av solexponering och till en högre täthet av tv och film artister som gör staten sina hem

arbetsordningen

Under en ansiktslyftning kan patienten vara sövd eller somna och ansiktet är sövd . Nedskärningar görs vid hårfästet och bakom örat och alla förlorar huden då tas bort . Musklerna kan också skärpas och fettsugning kan användas för att avlägsna fett från under huden . Detta är den vanliga ansiktslyftning förfarandet i Kalifornien som annorstädes . Kaliforniska kirurger är nu också börjat erbjuda så kallade "mini-lift ", som behandlar främst halsbiten och halsen områden , återigen dra åt huden för att skapa ett mer ungdomligt utseende .

Fördelar

Face -lift kan stärka muskeltonus i ansiktet , hjälp att åter betona benstomme och göra att patienten verkar yngre och mer levande . Detta kan öka känslor av självförtroende och lycka i patienten . Kalifornien är en mycket solig stat och solskador kan orsaka tidig debut rynkor i huden . Face-hissar är ett alternativ för de människor vars hud har fått sådana skador från solen.

Kandidater

Face-hissar är i allmänhet inte medicinskt nödvändigt, men kan ge ökat självförtroende till patienten . Eftersom Kalifornien är centrum för underhållningsindustrin i USA , får många kalifornier inblandade i att industrin anser det nödvändigt att behålla ett ungdomligt utseende att behålla sina karriärer .

Överväganden

Tänk på att en ansiktslyftning är en invasiv kirurgi , och varje beslut att genomgå förfarandet bör inledas med en period av samråd med din kirurg . Dessutom är det farligt att ha för många ansiktslyft som utförs på ditt ansikte på för kort tid då detta kan allvarligt påverka hudens elasticitet. Den genomsnittliga kostnaden för en ansiktslyftning i Kalifornien är $ 11. 000 i 2010 priser , även om genomsnittspriser intervall beroende på lokalisering , från ca $ 6. 500 till $ 20. 000. Sjukförsäkring brukar inte täcka operation görs för kosmetiska ändamål.

kirurger i Kalifornien

För att hitta certifierade plastikkirurger i Kalifornien , se online-resurser för konsumentfrågor Guide till plastikkirurgi , en plastikkirurg katalog . Alla större städer har många certifierade plastikkirurger . På grund av den höga tätheten av tv och film skådespelare i Los Angeles, många av de bästa plastikkirurger har sina rutiner där . Enligt en 2007 Forbes artikeln , Vainest städer i Amerika , som beräknat antalet plastikkirurger per 100. 000 människor i 50 större städer , fyra av de städer med flest plastikkirurger var i Kalifornien .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.