ansikts överkäke kirurgi

Facial maxillary kirurgi , mer känd som käkkirurgi , och kombinerar tandvård och ansiktskirurgi att bekämpa problem med överkäken orsakas av trauma , samt att identifiera och behandla ansiktet och muntliga cancer och ansiktsmissbildningar. Käkkirurgi kan också innebära införandet av dentala implantat

Definition

överkäken är två ben som är smält i mitten och bildar överkäken och stödja de övre tänderna . Överkäken utgör också en del av näsan och uttagen ögat . Termen " överkäke " syftar på något som har att göra med käkarna , speciellt i överkäken , som består av överkäken .

Skäl för Kirurgi

Käkkirurgi är någon form av operation som innebär ansiktet och den övre käken . Detta kan innefatta att ta bort påverkas tänder , sätter dentala implantat för att ersätta saknade tänder , behandla brutna kinden och käken ben , samt rekonstruktiv och kosmetisk kirurgi behandlar käken och störningar bita ( såsom extrem underbites och överbett ) . På grund av det stora utbudet av skälen till käkkirurgi , kommer de faktiska förfaranden som förekommer vara olika beroende på vad den specifika operationen är avsedd att hantera. Din läkare kommer att gå över till detaljerna i varje maxillofacial kirurgi som kan krävas . kan

Bite Korrigering

överbett och underbites ofta rättas helt enkelt genom tandkirurgi . Men om behandlingen kräver kirurgisk behandling av käkbenet också, då käkkirurgi kan mycket väl vara inblandade .

Pediatric käkkirurgi

Pediatric käkkirurger hantera många av samma villkor som kirurger utbildats för att arbeta på vuxna . Eftersom deras patienter är barn , om de opererar också på gomspalt . Pediatric käkkirurger också genomföra undersökningar före förlossning att avgöra om deras tjänster kommer att krävas efter födseln .

Överväganden

Eftersom maxillofacial kirurgi är invasiva , kommer en viss återhämtning ibland vara nödvändiga efter att ha genomgått något förfarande . Många kosmetiska operationer som inte omfattas av sjukförsäkring. Om du ska genomgå en frivillig operation så kolla med ditt försäkringsbolag för att se till att det kommer att omfattas. Som med alla operationer , rådfråga din läkare innan något beslut fattas .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.