billiga fettsugning kirurgi

Fettsugning är en växande trend . Det finns många typer av förfaranden både invasiva och icke -invasiv . Oftast är det de mer effektiva behandlingar är mer invasiva och därmed dyrare . För problem områden som anklar, lår och hals Vaser Fettsugning har vunnit popularitet som ett billigt alternativ

Fettsugning Basics

En plastikkirurg utför fettsugning på olika sätt , men den vanligaste metoden måste förvalta lokalbedövning , liquifying fettceller med antingen lösning eller ultraljud vågor , vilket gör snitt i kroppen för kanyl ( rör) , och suger fettceller ut ur kroppen . Det är en period av återhämtning varierar mellan två till tre veckor och en patient måste bära kompression plagg för de första två till fyra veckor. Denna traditionella metod för fettsugning är både dyrt och smärtsamt .

Vaser Fettsugning

Vaser fettsugning är ett billigare alternativ för människor som vill minska några fettceller i problemområden. Det är på intet sätt ett medel för att förlora u00A3 50 . av fett. Många människor är in och ut samma dag med minimal återhämtningstid med lindriga besvär och minimal blåmärken . En plastikkirurg administrerar en saltlösning för patienten då liquifies fettceller med hjälp av ultraljud vågor och suger ut dem ur kroppen . Vaser är mindre invasiv än traditionell fettsugning eftersom kirurgen inte göra så många snitt under förfarandet .

Risker och återställning

Vaser fettsugning är mindre riskfyllt eftersom patienten inte genomgår en traditionell fettsugning kirurgi . Färre snitt och inre kirurgi innebär betydligt färre risker för infektion och ärrbildning . En patienter kan till och med kunna återgå till arbetet nästa dag . Vattenretention kan orsaka en lätt viktökning som bör försvinna när svullnaden går ner .

resultat

Resultatet av fettsugning är bestående . Även viktökning kommer att uppträda med felaktig skötsel av kroppen , är den typen av viktökning global , vilket betyder att det kommer att hända överallt, inte bara i det behandlade området . Fettsugning Resultaten varierar också efter förfarande . Kirurgiska ingrepp som är mer invasiva kommer att resultera i fler fettceller tas bort från kroppen .

Tips och råd

jämföra kostnader mellan kirurger och träffa blivande kirurger . När du väljer en plastikkirurg , följa alla de riktlinjer han ger dig . Detta kommer sannolikt innebära att fasta 24 timmar före det kirurgiska ingreppet . Viktigast vara ärlig om medicinsk historia , narkotikamissbruk (receptbelagda och fritids ) och känslomässiga problem .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.