bröst Capsulotomi återhämtning

Enligt Kosmetisk Kirurgi Directory hemsida , 15 till 20 procent av kvinnorna som väljer att öka sina bröst får problem kallas kapselbildning . ytterligare en operation som kallas ett bröst capsulotomi är en av de främsta alternativ som finns för lindring av detta villkor , och återhämtningen frågor för detta förfarande liknar det ursprungliga förbättringen

Betydelse

En bröst capsulotomi krävs när en patient som genomgått bröstförstoringar erfarenheter en kapselbildning av bröstet . Kroppens immunförsvar bildar en kapsel ( skyddande mur ) kring vad som uppfattas som ett hot ( i bröstimplantat. ) Resultatet är en deformerad bröst som kan orsaka smärta , känns hård vid beröring och är egendomligt formade . En läkare kommer att välja mellan en kapsulotomi att öppna upp väggen eller en capsulectomy att helt ta bort den .

Förfarande

En kapselbildning kan inträffa så snart som fyra till sex veckor efter den ursprungliga operationen . En Capsulotomi görs för att uppnå en mjukare känsla i bröstet och ge mer plats för implantatet att flytta . " Kapseln är helt enkelt öppen (ED ) och släpps med en diatermi enhet ", säger Dr Stuart Linder , ett bröst revidering specialist i Beverly Hills , Kalifornien . " Detta används ofta för patienter som har mycket tunna mängder av bröstvävnad och om du skulle ta bort kapseln de kan ha en enorm synlighet , KÄNNBARHET och en mycket deformerad utseende på brösten . "

Tidsplan

typiska förfarande tid för en kapsulotomi är ungefär en och en halv timme per bröst . " Postoperativt , massage är vitamin E och Accolate ( ett läkemedel mot astma ) ofta ges för att förhindra återkommande kontrakturer , " enligt den Sanctuary , ett bröstimplantat översyn centrum i Boca Raton , Florida . Den totala återhämtningstiden för översyn kirurgi är liknande den i den ursprungliga bröstförstoring , ungefär en månad för blåmärken och svullnaden avtar och två till tre veckor innan återuppta omfattande träning eller tungt , fysiskt arbete . Patienter rekommenderas att inte återgå till arbete i minst sju till 10 dagar .

Överväganden

Kirurgiska förband kommer att tas bort några dagar efter förfarandet , och användningen av ett stöd behå rekommenderas . American Society for Estetiska Plastic Surgery hemsida säger att duscha är tillåtet en till tre dagar efter ingreppet men nedsänkning av bröst i ett badkar eller spa måste undvikas i minst fyra veckor . Sömmar som inte är självupplösande kommer att tas bort i en vecka , med betydande blåmärken och svullnad som kan förväntas initialt och sedan långsamt avtagande under loppet av ungefär en månad .

Effekter

I sin bok " Operation av Bröst : Principer och Art , volym 1 , " Scott L. Spears skriver att smärta längs snittet är oftast minimal på grund av avsaknad av pressen på snittet . Dock är vissa ömhet längs vägar , samt vid platsen för capsulotomi , sannolikt . Muskelvärk eller spasmer förekommer sällan, men en omfattande blåmärken om bröstet är att vänta efter augmentation översynen .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.