bröst minskning

Bröst-minskning kirurgi , kirurgiska kallas mammaplasty , är en operation som innebär fullständigt avlägsnande av fett och vävnad från bröstet för att återställa och omforma bröstet till en mer naturlig storlek och förhållande till kvinnor . Det är oftast valt av kvinnor som upplever smärta som en följd av att ha alltför stora bröst

Samråd

Under den första fasen i att få en bröstförminskning , måste du konsultera en plastikkirurg för att avgöra vad som fungerar är rätt för dig . I denna fas kommer du att bestämma vilken storlek och form du vill att dina bröst att bli . Det kan vara till hjälp att ta in bilder på vad du vill, så att läkaren kan ha en jämförelse . Slutligen kan du vara tvungen att ha ett mammogram , även känd som en bröströntgen , för framtida jämförelser av före och efter operationen diskussioner .

Hur arbetet skall kunna utföras

Bröstförminskning ofta tar mellan en och tre timmar per bröst och är allmänt ett öppenvården förfarandet . Den mest använda tekniken för en bröstförminskning är " nyckelhålet Anchor . " Detta resulterar i ett snitt runt vårtgården som flyttar ner under bröstet , som slutade i ett horisontellt snitt under bröstet och lämnar ett ankare form . Från att snittet kommer kirurgen ta bort överskott av vävnad , flytta vårtgården till den nya positionen och slutligen svepa huden runt vårtgården att bilda den nya bröst formen.

Risker

Lyckligtvis finns det inga dödliga riskerna med bröst-minskning kirurgi . Det finns dock några allvarliga överväganden som måste göras innan du väljer den kirurgi . I mindre allvarliga fall kommer patienterna se blödning , negativa reaktioner på narkos eller få små infektioner runt bröstvårtan som lätt kan botas med antibiotika grädde . Värsta fall-scenario innebär att förlora all känsla i bröstvårtan och hela brösten eller möjligen förlora alla blodflödet till bröstvårtan , vilket leder till vävnadsdöd .

Recovery

Post- kirurgi måste patienten bära en kirurgisk BH som kommer att stödja den nya bröst alla tider på dygnet tills blåmärken och svullnad har helt försvunnit . Alla efter operationen bandage kan tas bort mellan en och tre dagar efter operationen och stygnen tas bort efter två eller tre veckor har gått , enligt Ienhance. com . Även om alla i bandage och stygnen tas bort efter tre veckor rekommenderas att ingen tung sådan verksamhet som lyfta eller dra rörelser genomförs i minst sex veckor .

Kostnad

Till skillnad från kosmetiska behandlingar , bröstförminskning kan täckas av din sjukförsäkring om ditt fall kan medicinskt visat sig vara en nödvändig operation . Men om din situation inte anses medicinskt nödvändigt, var det nationella genomsnittliga kostnaden för kirurg avgifter för bröst -reducering, enligt American Society of Aesthetic Surgery , $ 5. 429 under 2009 . Trots att kirurgisk avgiften är $ 5. 429 , omfattar detta nummer inte den fulla kostnaden för insatsen . Enligt docshop. com , innehåller kirurgiska avgiften inte anestesi , sjukhus avgift , recept , kirurgiska kläder , medicinska tester eller andra avgifter i samband med pre- och postoperativ vård .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.