bröstlyft med implantat

Kosmetisk plastikkirurgi är ett allt populärare alternativ för amerikaner som kan vara missnöjda med sitt utseende , enligt American Society for Aesthetic Plastic Surgery . Mer än 10 miljoner kirurgiska och icke- kirurgiska kosmetiska ingrepp utfördes 2008 i USA, med bröstförstoring att vara Nr 1 kirurgiska ingrepp . En typ av bröstförstoring förfarande är bröstlyft , som kan ske med implantat

Funktion

Den kvinnliga bröst kan börja sag som en följd av ett antal faktorer såsom graviditet och amning , gravitation , viktökning och den normala åldrandeprocessen . En bröstlyft , även kallad en mastopexy , är en komplex typ av bröstförstoring förfarande som syftar till att lyfta och omforma bröst som sag . Kvinnor kan välja att ha detta förfarande med eller utan bröstimplantat .

Funktioner

En bröstlyft förfarande som utförs i samband med bröstimplantat är mer komplex än ett bröstlyft ensam . Förfarandet omfattar normalt flera snitt på bröstet och runt vårtgården för att ta bort överflödig hud , att dra åt vävnaden , att omforma bröstet och att flytta bröstvårtan , enligt American Society of Plastic Surgeons . Ett snitt också kommer att behöva göras för att sätta in implantatet .

Typer

Den amerikanska Food and Drug Administration ( FDA ) har godkänt två typer av bröstimplantat som används tillsammans med förfaranden bröstlyft . Saline-bröstimplantat är godkända för kvinnor som är minst 18 år . Kvinnor som är minst 22 år får välja att använda silikon gel-fyllt bröstimplantat under bröstlyft förfarande .

Fördelar

En bröstlyft kan hjälpa till att återställa stöd och fasthet på brösten . Detta förfarande kan minska storleken på vårtgården , vilket tenderar att förstora med åldern. Många kvinnor väljer att genomgå ett förfarande bröstlyft för att återfå ett mer ungdomligt utseende , enligt American Society of Plastic Surgeons . Ett bröstlyft ingrepp som utförs i samband med bröstimplantat kan öka storlek, form och fyllighet i brösten .

Överväganden

Det finns en rad komplikationer som kan vara förknippade med alla typer av bröstförstoring operation , inklusive ett bröstlyft förfarande med implantat . Detta kirurgiskt ingrepp kräver snitt som kommer att lämna ärr , av vilka några kan vara betydande . Det finns risker för infektioner , blödningar , förändring i bröstet känslighet , förändringar i hudens pigmentering på bröstet , ihållande smärta och bröst asymmetri . Patienter bör rådgöra med en kvalificerad plastikkirurg innan de genomgått denna typ av förfaranden för att till fullo förstå alla risker och fördelar , enligt American Society of Plastic Surgeons .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.