buk Binder & hysterektomi

De flesta kvinnor lider av flera problem samtidigt återhämta sig från en hysterektomi . Dessa inkluderar svullnad och svaga magmuskler , vilket kan göra att det känns som om din insidor kommer att falla ner . Även om detta är tillfälligt , kan dessa problem bekämpas med hjälp av en pärm buken medan du återhämtar dig

hysterektomi

En hysterektomi är en operation som genomgått för att ta bort livmodern . Det finns två typer av hysterektomi , de vaginala och i buken . Detta syftar på det område som kirurgen skär genom att nå livmodern . Din läkare kommer att hjälpa dig att bestämma vilken typ är rätt för dig . I en abdominal hysterektomi , är fem till sju tum snitt i nedre magen . Kirurgen tar bort då hela eller delar av livmodern och stänger snittet med stygn .

Recovery

Recovery tid för en abdominal hysterektomi är fyra till sex veckor , vilket är längre än de tre till fyra veckors återhämtning tid för en vaginal hysterektomi . Eftersom ett snitt har gjorts i magen muskler, kommer dessa att känna svag under en lång tid som de läka , och kan vara mycket smärtsamt . Buken bindemedel kan användas för att hjälpa till med detta och hjälpa till i läkningsprocessen .

buken Bindemedel

En buken bindemedel är en bit av material som sträcker sig runt magen och fäster på baksidan . En hög kvalitet i buken bindemedel bör göras av ett material som inte orsakar en allergisk reaktion , och är stark och hållbar . Det är viktigt att välja rätt storlek för din buk bindemedel . Din läkare ska hjälpa dig med detta innan operationen.

Funktion

buken bindemedel arbete genom att sätta press på snittet webbplatsen . Detta förbättrar blodflödet efter operationen , vilket också minskar svullnad . Eftersom buken bindemedlet ger också stöd till försvagade muskler , kan det hjälpa dig att känna dig mycket bekvämare att gå om vardagliga uppgifter och verksamhet. Buken pärm inte kommer omedelbart återställa din förmåga till kraftig motion , men det kan göra återhämtningsperioden lättare efter operationen.

Överväganden

Som med allt medicinsk , är det en bra idé att tala med din läkare innan några beslut . Också , medan de flesta försäkringsbolag täcker produkter som buken pärmar , är det fortfarande en bra idé att kontrollera med ditt försäkringsbolag innan du gör några inköp .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.