effekterna av bröstförstoring

Enligt aboardcertifiedplasticsurgeon. com ( se Referenser 1) kan bröstförstoring förfaranden leder till flera biverkningar , inklusive bröst-och lungcancer , skrynkla , ärrbildning och eventuella förskjutning av bröstvävnad . Genomgår någon form av kosmetisk kirurgi har sina risker , och du bör bara få behandling från registrerade läkare . Innan de genomgick den här proceduren är det viktigt att förstå alla de möjliga effekterna av bröstförstoring .

Utvidgningen

Den uppenbara effekten av bröstförstoring är en ökning av den synliga storleken på brösten . Förfarandet kan utföras av flera skäl , från reparation av skadade bröst för att ersätta vävnad avlägsnas vid cancerbehandling , eller av kosmetiska skäl bara . Två av de vanligaste formerna av bröstförstoring är av salthaltig och silikonimplantat . Saline är den vanligaste och har godkänts av FDA . Den levereras i en mängd storlekar och former , och har visat säker för långvarig användning . Silikonimplantat inte var tillgängliga i flera år , på grund av rädsla över säkerheten. Efter utvidgningen en MR-undersökning krävs var 2 till 3 år för att se till att inga fel .

bottna

bottna är en vanlig effekt av bröstförstoring . Det händer när implantatet sjunker till en lägre position över tiden . Det är vanligast bland smala kvinnor som hade små bröst , och oftast händer eftersom bröstvävnaden framför implantatet inte räcker för att hålla den på plats . Ju lägre implantatet skapar effekten av bröstvårtan är för hög på bröstet . Kirurgi är oftast krävs för att åtgärda problemet .

Kapselbildning Minskad

Kapselbildning kontraktion är ett tillstånd som kan uppstå från att ha bröstförstoring. Det har till följd att bröstet sticker längre ut än väntat . Muskelvävnaden stramar runt implantatet och bildar en ficka för att hålla implantatet och skjuta det på sin plats . Beroende på sjukdomens svårighetsgrad , kan ytterligare operation krävas för att stoppa implantatet från att röra sig i hela kroppen .

amning

med en bröstförstoring kan påverka din förmåga att amma . Snittet används för att öppna bröstvävnad kan begränsa flödet av mjölk . Enligt babycenter. com ( se Referenser 2 ) , är det mer vanligt med ett leende snitt används av vissa kirurger , vilket är en böjd snitt som följer lägre bröstvävnaden . Bröstförstoring kan också få till följd att trubba av bröstvårtan , vilket gör det svårare att amma .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.