försäkring kriterier för en bröstförminskning

För att få din lön sjukförsäkring för ditt bröst-minskning operation, måste du visa för försäkringsbolaget att du behöver operation av hälsoskäl och inte av kosmetiska skäl . Det kan ta mer än en skrivelse till ditt försäkringsbolag för att övertyga det att dina bröst hämmar din förmåga att leva ett normalt och smärtfritt liv

Nöden

Bröst-minskning kirurgi uppfattas generellt som en kosmetisk kirurgi till försäkringsbolag , men kanske du är bland det antal kvinnor som behöver bröstförminskning för hälsoskäl . Bröst-minskning kirurgi är mycket misstänkt till försäkringsbolag och du och din plastikkirurg måste dokumentera att din planerade operation sker för medicinska och inte av kosmetiska skäl .

bröst

Det finns ingen specifik bröst som avgör din behörighet för bröst-minskning kirurgi . Normal bröst varierar vilt mellan olika kvinnor . American Society of Plastic Surgeons har en lista med faktorer som den använder för att avgöra om en bröstförminskning är en vald kosmetisk kirurgi eller en rekonstruktiv nödvändighet som bör omfattas av en tredje part , i. e , ditt försäkringsbolag. Dessa riktlinjer omfattar bröst hämma normala verksamheten , dålig hållning orsakas av vikten av brösten , smärta i ryggen , ont i axlar , smärta i nacken och ont i bröstet .

Viktminskning

Den försäkring Företaget kommer inte täcka din bröstförminskning om det inte är dokumenterat att du har provat andra metoder för bröstförminskning . Om du är överviktig för din längd , kan ditt försäkringsbolag behöver dokumentation som du har försökt att gå ner i vikt och har antingen lyckats men inte hur bröst massa eller att du är allvarligt hämmas genom utövandet av dina bröst . Du bör också lista några andra sätt du har försökt att lindra smärta eller symptom orsakade av dina stora bröst .

Vad Påstående

Din kirurg måste påstå att du omfattas av kriterierna i American Society of Plastic Surgeons för kvinnor som behöver bröstförminskning för deras hälsa . Du måste skicka brev från din läkare påstår att han tror symtomen orsakas av alltför stora bröst och att kirurgi kommer att lindra symtomen . Du behöver också dokumentation om andra metoder du har försökt . Även om du kanske vet i förväg att andra metoder såsom viktminskning eller sjukgymnastik kommer inte att uppnå de resultat du behöver , du fortfarande behov av att dokumentera dessa ansträngningar för försäkringsbolaget .

.

Överklagande

Många patienter är avslag när de först lämna in ansökningar om bröst-minskning kirurgi . Överklagande bokstäver kan skrivas . Detalj de sätt som dina bröst hämmar dig från att ha en normal livsstil. Några exempel kan innefatta : ländrygg och skuldra , skador på ryggraden och känslomässiga smärta och skam på grund av alltför stora bröst . American Society of Plastic Surgeons rekommenderar också att fotografisk dokumentation också ska skickas till försäkringsbolaget . Patienten måste underteckna ett fotografi undantag .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.