hur man kan bli av kätterska öga påsar

Mörka ringar under ögonen är föga smickrande för ansiktet . Vissa mörka cirklar är ett resultat av genetik , medan andra är från ålderdom , stress och osunda vanor som rökning . Hur som helst kanske har tekniken avancerat och det finns flera alternativ för att minimera eller eliminera mörka ringar
1 .
Använd " Eye Promise " , medicinfoder ögonkräm av doktor Robert Rey . Tvätta ansiktet och applicera krämen under ögat den mörka områden . Frekvent användning kommer att leda till förbättrad elasticitet i huden och minskad påsar , vilket ger en mer attraktiv , ungdomligt utseende. Resultaten kan variera beroende på person .
2 .
Kosmetisk behandling är ett alternativ om krämer är inte tillräckligt. En behandling för att ta bort mörka ringar är laserkirurgi . Hög intensitet laserljus används för att förstöra kollagen och fettvävnad under huden . Kroppens egen reparation agenter sedan kan åtgärda skador vid läkning . Inrätta ett samråd med en representant från en lokal plastikkirurg kontor för att diskutera resultatet , risker och kostnaden för förfarandet . Förvänta dig inte full resultat i det första besöket . Patienter återvänder ofta flera gånger tills problemet är helt lindras .
3 .
Konsultera en läkare om ögonlocket kirurgi , även känd som ögonlocksplastik. Detta är en invasiv behandling för mörk cirkel avlägsnande , vilket innebär att skära i huden med en skalpell . Inrätta en kostnadsfri konsultation med en representant från en lokal plastikkirurg kontor . Detta förfarande kan innebära mer återhämtningstid än laser hårborttagning , men kan vanligen avslutas med en enda behandling .

tips och varningar


 • Vissa medicinska tillstånd kan orsaka ökade risker såsom sköldkörtel , hypotyreos , och Graves sjukdom .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.