kalv augmentation kirurgi

Ofta kan det vara svårt att fullända aspekter av vår kropp , och detta i sin tur lett många människor att vända sig till kosmetisk kirurgi . Kalv augmentation är en åtgärd som kräver ett snitt bakom knäet för ett införande av en kisel implantat . Implantatet ge intryck av en större , mer definierade vadmuskeln hos både män och kvinnor . Snabbt växer i popularitet , är det viktigt för den som funderar på operation för att vara väl utbildade i vad det hela transaktionen innebär

Samråd

En av de viktigaste stegen när den beslutade att välja operationen är att hitta rätt läkare som kan hjälpa dig att välja rätt funktion . När en potentiell patient går in för sin första samrådet , kommer läkaren att råda henne om vad som storlek och form implantatet kommer att ge den mest naturliga och snyggaste resultat .

Hur arbetet skall kunna utföras

Operationen utförs i öppen vård och beroende på patientens önskemål , antingen lokal eller allmän anestesi kan användas . Den snitt görs direkt bakom knät , precis tillräckligt stort för att placera implantatet under huden , men små nog att passa är tätt . Efter sänkningen görs är implantatet ovanför vadmuskeln snarare än under . Efter båda implantaten på plats , ser läkaren en symmetrisk och naturligt utseende av kalvar före sömnaden snittet stängd .

Risker

Medan riskerna med att ha en kalv implantat är minimala , det finns fortfarande några risker för överväga innan de genomgick operationen . Det värsta scenariot är en förskjutning i implantatet för att göra kalvar verkar onormala och asymmetrisk . Andra risker inkluderar komplikationer på grund av infektion efter operationen och sömnad , vilket skulle kunna motivera en annan resa till ett sjukhus .

Recovery

smärta i samband med nyligen avslutade kalv augmentation liknar det ömma muskler känner efter att de har varit mycket överarbetad . Att smärta tenderar att pågå mellan 7 och 10 dagar, vilket är den punkt när patienten kan återgå till arbete , enligt CosmeticSurgery . com . Även om patienten kan återgå till arbete , måste han betona inte kalven genom att gå alltför . Efter ungefär en månad , bör patienten se en återgång till normala promenader och en fullständig återhämtning mellan fyra och sex veckor efter operationen.

Kostnad

Enligt American Society of Plastic Surgeons , den nationella genomsnittliga kostnaden för en kalv augmentation var $ 3. 649 under 2009 . Även om detta är den totala för kirurgisk kostnader , innehåller numret inte kostnaderna för anti- inflammatoriska eller smärtstillande . De flesta sjukförsäkring kommer inte att täcka kostnaderna för en sådan operation , men eftersom det är kosmetisk kirurgi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.