Body Art : tatueringar och kirurgi

Som tatueringar flyttar in i mainstream , kroppsmålningar praktiker och samlare fortsätter att tänja gränserna för köttet . Body ändringar som teflon implantat och design skär in i huden med skalpell kräver tatuerare och piercers att lära sig grunderna i kirurgi , och att praktisera stor omsorg i riket av korskontaminering och första hjälpen förfarande . Under tiden de med beklagligt tatueringar befinner sig i kontor plastikkirurger , söker laser hårborttagning

likheter mellan Tatueringar och kirurgi

En tatuering är skapad genom att injicera bläck in i dermis i huden , vilket lämnar bakom en varaktig märkning . Även om få en tatuering verkligen inte räknas som en större operation , inte slipa den i huden med hjälp av ett kluster av nålar , och därför lämnar ett öppet sår . Det måste vara bandagerad över natten , och eftersom det läker det kommer att lämna en sårskorpa . En ansedd , licensierad tatuerare kommer att ta bort nålar och rör från samma typ av autoklav påsar som används av kirurger för att sterilisera sina instrument . Om du inte ser din artist öppen färska autoklaveras påsar , bör du lämna och söka en annan artist omedelbart .

Tattoo Removal Tatueringar kan tas bort av flera kirurgiska metoder. Även om den vanligaste är laser hårborttagning , där tatuering pigment bränns ut i huden , andra metoder inkluderar dermabrasion , cryosurgery och excision . I dermabrasion är tatuering slipas bort , i cryosurgery , det är fryst . och i excision skärs det från huden , som sedan sys

implantat

En mer extrem form av body modification är att implanterar främmande föremål under huden . " Det material . . . för subdermals är huggen Teflon , säger Shannon Larratt av body modification ezine. Dessa implantat är isatt med traditionella kirurgiska instrument såsom hud hissar , små spatlar som tillåter huden att lyftas bort från muskeln . När implantaten på plats , är snittet sys . 3- D konst implantat , som de också kallas , sker utan bedövning på en tatuering eller piercing butik . Detta är inte ett gemensamt förfarande och inte är lätt tillgänglig för allmänheten .

Surface Piercings

piercingar är sticksår görs med ihåliga nålar eller kanyler . Medan de flesta piercings gå igenom en utskjutande del av kroppen som en örsnibben eller näsborre , yta piercingar sitta under spänd hud och tenderar att ha en hög avslag . Risken för avstötning minskar med Tygon , en flexibel plastslang , i stället för de vanliga metall baren eller ring .

Body Art Efter traditionell kirurgi

Några överlevande efter större kirurgiskt ingrepp , såsom en mastektomi , kan välja att tatuera den resulterande ärret i stället genomgå processen för återuppbyggnaden. För bästa resultat vid tatuering över ett ärr , bör såret få läka i minst ett år . Scar blekna krämer kan hjälpa till att återställa huden till en ännu tonen är mer gynnsam för en vibrerande färger tatuering .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.