ansiktshud inspänning

Inledning

När huden åldras , kan fördelningen av kollagen och elastin i huden vävnad orsakar ansikte sag . Även de naturliga effekterna av tyngdkraften kan påverka styrkan i huden. För att bekämpa dessa effekter , både kvinnor och män har sökt sig till kosmetiska korrigeringar , allt från krämer till operation , för att strama upp huden i ansiktet och avstyra tecken på åldrande .

icke- kirurgisk

Den i särklass populär och prisvärd hopdragningsanordning huden i ansiktet är icke- kirurgiska kosmetiska krämer , lotion och ansiktet övningar . Kosmetiska krämer och lotioner kan innehålla både syntetiska och naturliga produkter som hjälper tonen huden och stimulera produktionen av kollagen . Till exempel har många produkter innehåller ämnen som kinetin , retinol och teextrakt , som alla har naturliga förmåga att avvärja orsakerna till huden slapp .

övningar har också vuxit i popularitet som icke- kirurgiska alternativ för ansiktshud åtstramning . Tanken bakom dessa övningar är att stärka och öka musklerna under huden . Detta ger mer muskler bas för huden att fästa i , hålla huden hårdare på muskelvävnad.

Kirurgiska

När icke-kirurgisk åtgärder är otillräckliga, många patienter vänder sig till plastikkirurger för kirurgiska ansiktshud åtstramning . I särklass den mest populära alternativen i detta område är tråden hissen och full ansiktslyftning. En tråd hiss är en mindre invasiv åtgärd som innebär in trådar i huden för att stödja särskilda hängande områden . En fullständig ansiktslyftning är mycket mer invasiva , och innebär den kirurgiska lyft och drag av huden i ansiktet för att dra åt ansiktet . En fullständig ansiktslyftning tar lika mycket som sex veckor att läka , men uppnår de bästa resultaten.

Laser

För den som söker mer en mitt möjlighet att välja mellan kirurgisk och icke-kirurgiska ingrepp , det finns en laser hiss . Laser ansikte åtstramning innebär att man använder en laser för att dyka upp igen hängande och rynkig hudområden . Även om detta inte bli av med den vikande själv , det gör det minskar utseendet på slapp hud .

Botox

Ett annat alternativ mitten för den som söker en snabb lösning för att lösa huden är Botox . Botox innebär injektion av botulinumtoxin , som hjälper minska utseende hängande hud och rynkor . Botox är ofta injiceras med andra ansikts fyllnadsmedel , såsom hyaluronsyra av kollagen , att knubbig huden och göra ansiktsbehandling slapp mindre märkbar . Botox och andra injektioner fyllmedel komma med några allvarliga biverkningar , speciellt om det utförs av oerfarna eller olicensierad utövare .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.