fakta om penis installationen av implantatet reservoar

Under penis installationen av implantatet en protes är placerad i penis för att möjliggöra produktion av en erektion -liknande tillstånd som kommer att hjälpa de manliga i samlag . Indikationer som stöder behovet av ett implantat omfatta en okontaktbarhet med andra behandlingsalternativ , diabetes eller vaskulär sjukdom , ryggmärgsskada och vissa tidigare verksamhet .

Typer

Enligt University of Southern California , uppblåsbara proteser finns i två hel eller tredelad versioner . Båda alternativen innehåller två cylindrar , en pump , en reservoar och slang .

tredelade protes består av cylindrar som stoppas in i penis , en pump som placeras i pungen , och en behållare som håller vätskan för inflationen som implanteras i buken .

En tvådelad alternativet kan cylindrarna att gå in i penis och pumpbehållaren kombinationen sätts in i pungen .

Reservoir Positionering

Reservoir positionering kan vara den mest komplicerade delen av implantation förfarandet . Om blåsan inte är helt tom , det finns en risk för urinblåsan perforering . Om behållaren är felaktigt placerad över fascia kan mekaniska komplikationer uppstå .

implanterar behållaren och Cylindrar

implantationskirurgi vanligen utförs av en urolog som först få en fullständig medicinsk och sexuella historia . Han kan för ytterligare tester såsom blodprover , urinprov och en psykologisk analys .

könsorgan kommer att rakat innan operationen för att minska risken för infektion . Operationen kan utföras under narkos eller med en epidural-eller spinal anestesi . Operationen för en uppblåsbar system med behållaren kan pågå mellan 1 till 2 timmar ( dubbelt så lång som opererats för icke-reservoaren typer ) .

enheten i inopererade genom två små snitt görs på toppen sidan av pungen . Smärta kan upplevas i ca 4 veckor efter protesen är implanterade . Ett recept smärtstillande givits för att återhämtningen mer bekvämt .

känsel i huden , förmåga att nå orgasm och förmågan att ejakulat är oförändrad med en protes implantation . Den relativa framgången av penis implantationer är cirka 90 till 95 procent . Fem år efter införandet , 90 till 95 män av 100 anmäla sin protes som funktionella .

Hur fungerar det Reservoir systemet?

Enligt Cleveland Clinic Urologi avdelningen, penis implantatet med reservoar fungerar genom att trycka på pump ( som ligger i pungen precis bakom testiklarna ) . Denna åtgärd överföringar vätska från reservoaren och till cylindrarna placerade i penis . Förekomsten av vätska gör att cylindrarna för att fylla ut , och en erektion uppnås . Det finns en deflation ventil i botten av pumpen , och när man trycker , töms erektion .

Överväganden

kan vara komplicerat av patienten övervikt, rökning, hjärtsjukdom , dålig kost , sjukdom , alkoholism , narkotikamissbruk användning , diabetes och kronisk lungsjukdom. Diskbråck är sällsynt men kan förekomma i uppblåsbara penis protes kirurgi . Tissue erosion runt implantatet är möjligt , liksom , och mekaniska fel är möjligt .

Övriga alternativ för att implantationskirurgi innefattar muntliga och injicerbara läkemedel , stolpiller och enheter vakuum .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.