fettsugning och ödem

Vid prövningen av fettsugning , en säker process men ändå ett kirurgiskt ingrepp , måste du överväga olika komplikationer . En av dessa komplikationer är ödem . Ödem är en svullnad som orsakas av kroppen att behålla vätska . Att ha ödem efter fettsugning är ganska vanligt , och en del läkare hävdar att det är helt enkelt en del av kroppens naturliga läkningsprocess.

.

Varaktighet

Hur länge som du kommer att uppleva fettsugning efter effekterna varierar , men många människor upplever ödem på de platser som behandlats med fettsugning under cirka fyra till sex veckor efter sin verksamhet . I allmänhet strax efter fettsugning operation, kommer du inte att märka några tecken på svullnad . När din kropp börjar läkningsprocessen några dagar efter operationen , kommer ödem börja . Ödem är tillfällig . Du kommer att börja långsamt för att se dramatiska resultat som du såg du hade uppnått samma dag som operationen , eftersom kroppen rinner bort inflammatoriska vätskan .

Sanering

Många kirurger minska ödem och svullnad fettsugning genom att inte stänga snittet . Snitt görs i plastikkirurgi är öppna , så att blodet färgade Bedövningen kan rinna ut ur kroppen. Om patienten gavs sömmar, ödem och svullnad skulle bli mycket större. Om snittet webbplatsen syddes , skulle det resultera i en massa svullnad-inducerande vätska blir instängda under huden . På grund av den öppna snitt metod, absorberande kuddar bärs på kroppen efter ingreppet .

Mage Fettsugning

duration och svårighetsgrad av ödem beror på var du hade kirurgi . Buken är den populäraste platsen att ha fettsugning gjort . Du måste både vara medvetna om att ödem är speciellt vanligt efter buk fettsugning och att symtomen på ödem kommer förmodligen att vara med längre varaktighet som snittet tar längre tid att torka. Om din fettsugning var buken kan det ta upp till tre till fyra månader för svullnaden att gå ner igen . Mindre uppgifter som innebär böjning framåt , till exempel knyta skon , kan utgöra en utmaning för en kort stund .

Varning

Fall med lungödem vid vissa typer av fettsugning har orsakats tidigare av för mycket vätska i kroppen . Lungödem är ett tillstånd där lungorna säckar fyllas med vätska vilket gör det svårt för patienten att andas . Lungödem under fettsugning orsakas när överflödig vätska förs in i kroppen .

Fördelar

ödem är inte smärtsam . Fettsugning patienter i allmänhet inte föreskrivs någon receptbelagda smärtbehandling. Fettsugning är en säker procedur , och om inte patienten försöker att ha för mycket fettsugning görs på dem på en dag , de negativa följderna av fettsugning kommer i regel att tillfälligt . I allmänhet gäller att resultat som du såg på den första dagen efter operationen kommer att vara där är är efter ödem går ner .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.