förteckning över komplikationer av laser hårborttagning i ansiktet för fartyg

Laser resurfacing , eller användning av lasrar för kosmetisk kirurgi , blir den bästa metoden för att avlägsna spindel vener , eller små röda , blå eller lila blodkärl , från ansiktet . Även detta är ett vanligt förfarande finns risk för komplikationer , som bör alla potentiella patienter vara medvetna .

brännskador

Under laser renovering , är en viss mängd ljusenergi som tillämpas på området kring spindel ven i en serie av korta pulser . Om en olämplig mängd ljus energi tillämpas får huden runt en ven ska brännas utöver vad som krävs för att förfarandet skall lyckas .

Dessutom efter ingreppet , och eftersom den nya rosa hud är så ömt , måste patienterna undvika solen i ungefär sex månader-solen kan resultera i brända huden utöver vad som är vanligt att patienten

Ärrbildning

Ärrbildning är möjligt efter laser renovering om för mycket ljus energi tillämpas . Om patienten har nyligen genomgått strålbehandling i samma område , om patienten är benägen att keloid ärr ( övervuxen ärrvävnad ) eller om patienten nyligen har använt isotretinoin ( Roaccutan ) , en akne medicin .

missfärgning

hudmissfärgning är en möjlig komplikation för personer med särskilda hud färg . På grund av denna komplikation , kan läkare rekommendera andra behandlingsalternativ

Patienter med mörk hud, speciellt asiatiska individer är benägna att hypopigmentering ( hudtonande ) efter att ha genomgått laser renovering-. fläckar på huden kan permanent lättas , även till den grad att framstå som vita .

Omvänt laser renovering av mycket ljus hud kan leda till hyperpigmentering ( mörkare hud ) . Hud som är mörklagd på grund av laser renovering kan blekas , kunde dock huden permanent missfärgad .

Infektion

Efter proceduren är hud förväntas blister och skorv . Även om resultatet infektioner är ovanliga , de är möjligt, särskilt om huden bränns mer än vanligt under förfarandet. Läkarna ordinerar oftast en aktuell antibiotika efter förfarandet för att förhindra infektion .

munsår

För dem med herpes , är det möjligt för laser energi för att aktivera herpesviruset ligger vilande i nerver i ansiktet , vilket resulterade i en herpes utbrott och munsår ungefär en vecka efter förfarande . Läkare kan förskriva lämpliga antivirala läkemedel innan du utför laser renovering .

Acne skov

Laser resurfacing kan förvärra akne problem . Det är klokt att vänta på en akne eftergift fas innan de genomgick en laser renovering förfarande .

sällsynta komplikationer

På grund av den typ av laser renovering förfarandet ( en kombination av hög energi och absorption ) , är det möjligt för hår , på papper eller kläder fattar eld . Det är viktigt för långt hår som skall ingå och för läkaren att vara skicklig i att hantera anordning som används i laser renovering .
Dessutom , om lasern enheten inte används på rätt sätt och ögon omfattas inte , är det möjligt att bränna och avsevärt skada ögonen , vilket resulterar i blindhet . USA FDA kräver att läkaren har utfört ingreppet och patienten använda speciella våglängd specifika skyddsglasögon under laser renovering .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.