frågor för plastikkirurger

väljer att ha plastikkirurgi är ett stort beslut . Liksom alla större inköp är det viktigt att " shoppa runt . " Forska och ta sig tid att hitta den bästa läkaren kommer att kraftigt öka chanserna för att du inte lämnar operationsbordet med en dåligt operation . Respektfullt ställa pekade frågor till flera läkare för att hjälpa dig att minska dina alternativ .

Certifiering

Det är viktigt att fråga läkaren om hon är styrelse- certifierad . Den mest respekterad organisation beviljande av certifiering i fält är den amerikanska styrelsen för plastikkirurgi . Att veta att läkaren är certifierad av detta forum ger dig med försäkringar om att hon har uppfyllt godkänd utbildning i och visade en djup kunskap om plastikkirurgi . Besök American Board of Plastic Surgery hemsida för att kontrollera certifiering .

post

Fråga doktorn om han någonsin varit disciplinerad av styrelsen eller av staten . Du vill inte en läkare med en historia av olaglig, oetisk eller vårdslöshet . American Society of Plastic Surgeons " (ASP ) hemsida är ett annat ställe att forska en läkare historia och kvalifikationer .

Kännedom arbetsordningen

Ta reda på hur många gånger läkare har utfört särskilda förfarande du väljer att ha . Du vill inte din plastikoperation för att vara ny för läkaren . Fråga även hur ofta han har haft patienter återvända begära en ändring av det ursprungliga förfarandet . Du kan också be om det finns några före detta patienter som har haft samma förfarande som skulle vara villiga att tala med dig om sina erfarenheter .

Läge

Om kirurgi inte görs på sjukhus , se till att Anläggningen är licensierad av staten och är certifierad av Medicare . Detta kommer att säkerställa att anläggningen uppfyller hälsa och säkerhet protokoll . Dessutom, om kirurgi inte görs på ett sjukhus , fråga om läkaren är knuten till någon sjukhus och har beviljats tillstånd av de sjukhus att utföra plastikkirurgi . Sjukhus har strikta normer för sin läkare och detta kommer att ytterligare säkerställa den läkare meritlista och kvalifikationer. Tänk på att ett sjukhus har mer resurser om du har medicinska tillstånd som ökar risken för förfarandet .

förvaltningsreglerna

Ta reda på hur förfarandet går till och vilka risker är involverade . Be att få se före och efter bilder på andra människor som har haft förfarandet . Riskerna varierar beroende på förfarande och på patienten och kan innehålla allt från större blodförlust till infektion . Ta reda på hur mycket blåmärken som kommer att hända och hur länge. Du kommer också vill veta vilken form av anestesi används och vilka risker finns med det.

Lämplighet för Kirurgi

Fråga doktorn att ge dig en ärlig bedömning av din lämplighet att ha förfarandet . Du vill inte ha en läkare som verkar som hon är rent drivs av att göra en bock , utan snarare en som har dina bästa intressen i åtanke . Fråga henne om din förväntade resultatet är realistiskt eller inte .

Kontroller

Det är viktigt att inte bara veta om förfarandet , utan att veta vad som händer efter . Undvik läkare som inte schema efter operationen kontroller. De bör se dig nästa dag samt med jämna mellanrum under de kommande tre månaderna , om inte längre .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.