hur du tar bort pacemakern leder

Pacemaker leda bort , även känd som extraktion , kan utföras på flera olika sätt . Med tanke på den tid som leder har plats , kan din läkare välja standard utvinning , laser hjälp utvinning , eller ingen utvinning alls . I samtliga fall bör denna typ av kirurgiskt ingrepp alltid utföras av en kvalificerad kirurg
1 .
Hitta en utbildad kirurg i vem du känner dig säker . Schemalägg ett samråd för att diskutera ditt ärende och följer upp med några tentor som rekommenderas av din läkare . Dessa prov kommer att avgöra hur mycket ärrvävnad runt leder . Ju mer ärrvävnad på plats , den mer djupgående och svårt att leda bort kan vara.
2 .
Diskutera alternativen med din kirurg . Om du har en tung mängd ärrvävnad , kan han rekommendera att använda en excimerlaser för att ta bort leder . Detta förfarande blir allt vanligare eftersom det kan minska återhämtningstiden och är mindre traumatiskt för den omgivande vävnaden än användning av en skalpell och kraft . I vissa fall leds bort inte är möjligt med tanke på de särskilda omständigheterna i patienten . Om detta är fallet , kommer läkaren rekommendera andra alternativ .
3 .
Schema din operation och följa eventuella pre-och postoperativa instruktioner du av den medicinska personalen . Kom ihåg att pacemakern leder är knutna till hjärtat, så operationen , medan gemensamma , är också känslig . Det är viktigt att lyssna på och chef varningar för kirurgerna . Låt den angivna återhämtningstiden upphöra innan den återgår till normal aktivitet.

tips och varningar


 • Motion och sträcker sig flera veckor innan alla kirurgiska ingrepp kan minska återhämtningstid .
 • Som med alla kirurgiska ingrepp finns viss risk för komplikationer närvarande . Var noga med att täcka alla dina baser innan din operation .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.