hur man hittar en plastikkirurg i Kanada

En plastikkirurg är en läkare som har kompetens att utföra både kosmetisk och rekonstruktiv förfaranden . Däremot har en plastikkirurg att inte ha ett intyg i plastikkirurgi kan vara en hudläkare , tandläkare eller läkare med annan specialisering . När du väljer en plastikkirurg , se till att han har de kunskaper som krävs genom att kontrollera hans certifieringar och medlemskap i branschorganisationer. Att ha en plastikoperation är ett stort steg , och du bör ha AA tillförlitlig plastikkirurg hjälpa dig genom processen .
1 .
Hitta en kirurg genom databasen av en tillförlitlig plastikkirurg organisation, till exempel den kanadensiska Society of Plastic Surgeons . En sådan förening vanligen bara tar emot medlemmar som har genomgått tillräcklig utbildning för att utföra plast och rekonstruktiv kirurgi .
2 .
Kolla kirurgens journaler i databasen underhålls av College of Physicians och kirurger i din provins eller territorium . Till exempel i British Columbia , bör du kontrollera med College of Physicians och kirurger i British Columbia ( CPSBC ) . En sådan organisation kan hjälpa dig ta reda på mer om kirurgens licens och tidigare klagomål mot honom .
3 .
Fråga kirurgen om han har certifieringar från Royal College of Physicians och kirurger of Canada ( RCPSC ) . Medan kirurger kan marknadsföra sina " board- certifierad " status , olika yrkesråd kan ha olika krav , och bara RCPSC certifierar sjukvårdspersonal i Kanada .
4 .
Fråga kirurgen om sina erfarenheter i det förfarande som du vill , och de kurser som komplikation . Ta reda på vad han skulle göra i händelse av kirurgi komplikationer , och vilka möjligheter det finns att hantera sådana händelser. Fråga om certifieringar och erfarenhet nivån på narkosläkare.
5 .
Läs patientens medgivande noggrant innan han undertecknar . Diskutera eventuella problem du kan ha med kirurgen så att du har realistiska förväntningar på resultat och möjliga komplikationer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.