hur man kan bli lös hud & bristningar

När du har nått din målvikt , få din hud tillbaka i form . Stretch märken är strimmor på huden som uppstår när huden sträcks beror på tillväxt sprutar eller snabb viktuppgång . Dessa bristningar , tillsammans med lös , slapp hud , kan kvar efter viktminskning . Det finns både kirurgiska och icke-kirurgiska metoder för att ta bort hängande hud och hudbristningar efter din viktminskning
1
. Få microdermabrasion . Din hudläkare eller plastikkirurg kan utföra microdermabrasion på hudbristningar . Microdermabrasion är en grov material som masseras in i huden för att föryngra huden . Denna process kan dessutom dra lös hud genom att regenerera nya , fastare hud celler , även microdermabrasion är i allmänhet inte användas som det enda behandling för slapp hud .
2 .
Tänk dig en bukplastik för att bli av både bristningar och lös hud . Kosmetiska kirurger har vanligtvis bukplastik , antingen på sjukhuset eller plastikkirurg kontor . Kirurgen tar bort en del av huden i magtrakten , sedan de återstående huden sys ihop igen . Områden som innehåller stretch märken kan tas bort under den här proceduren för att ge sken av stram hud med en klar hy på magen .
3 .
Rådgör med din läkare om efter kirurgi för viktminskning om du opererats viktminskning . Som att få en bukplastik , är efter kirurgi för viktminskning avlägsnande av överskott hud från kroppen . Lös hud är oftast bort från alla delar av kroppen , och är mer drastisk än en bukplastik . Områden med strimmor kan skäras ut i huden , medan klar hud är spänd över den gamla , slapp områden .
4 .
Undvik att satsa pengar på hud-åtstramning krämer och andra over-the-counter botemedel . Även fuktighetskräm kan vara effektiva för att göra huden smidigare , enligt Mayo Clinic , är hud-åtstramning krämer inte vara effektivt .
5 .
vänta ut det . Minimalt lös hud kommer att strama åt över tiden , och de flesta bristningar kommer så småningom blekna . Även om resultaten inte kommer att vara drastisk och väntar på huden att strama upp och tona på eget är det mest sparsamma alternativet .

tips och varningar


 • Få yttranden från flera läkare innan de genomgick kosmetisk kirurgi.
 • Hudbristningar över hela kroppen kan vara ett symptom på Cushings syndrom .

 • Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

  Redaktör: Katarina Hovenas
  Nyheter redaktör: Susanne torshall

  Kundservice: Maria Johansson,
  Pia Hall

  Tel: +46 98 00 00 01
  Fax: +46 98 00 00 02

  © Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.