information om lap- band kirurgi

Laparoskopisk gastric banding ( Lap-Band kirurgi ) är en medicinsk åtgärd som minskar magsäcken förmåga att hålla maten . Detta görs genom att ringa in den övre mag- struktur med ett band -liknande enhet som är åt att lämna endast ett litet utrymme för att innehålla ätit

Potential

När den placeras på rätt sätt , orsakar mag- band du att känna full efter att ha ätit en liten mängd mat och vara fyllda under en längre tid .

Material

Banden är oftast gjorda av silikon elastomer material. Väl på plats är randning apparat fylld med en giftfri saltlösning och åtdragen till önskad grad .

Kostnader

, framförd i USA , kostar en gastric banding förfarande i allmänhet mellan $ 15. 000 och $ 20. 000 . Kostnaderna hänför sig till preoperativ screening får köra uppåt på $ 1000 .

uppföljande vård

En Lap-Band patient kan behöva se över sin verksamhet läkare så många som åtta gånger under året efter operationen. Vid dessa tillfällen är framstegen mäts och mindre justeringar görs till enheten .

Ålder

LAP-BAND sökande skall infalla mellan den 18 och 55 och inneha ett förhållande väger minst 40 för att kvalificera sig för förfarandet, om de lider allvarlig sjukdom på grund av fetma .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.