komplikationer av LAP-BAND

Den Lap-Band förfarande har blivit mycket populär bland dem som är feta och behöver hjälp gå ner i vikt . Förfarandet innebär att minska storleken på magen av banding ett avsnitt för att bilda en påse . Bandet kan justeras med koksaltlösning för att öka eller minska viktminskning av patienten . Medan Lap-Band är framgångsrik för många patienter , är förfarandet inte utan dess möjliga risker och komplikationer . Veta möjliga komplikationer av LAP-BAND innan det förfarande gjort bör vara en viktig del av beslutsprocessen för Lap-Band kirurgi kandidater .

Band Läckage

Band läckage är en möjlig komplikation . Även om kirurgi är i allmänhet framgångsrikt, i vissa fall bandet börjar läcka , vilket kan kräva en annan operation som kan kräva mer tid på sjukhuset och mer återhämtningstid. Med band läckage , kommer viktminskning vara svårare , och i vissa fall maginnehåll kan hamna utanför magen , orsakar en möjlig infektion i bukhålan .

Reflux eller kräkningar

Reflux och kräkningar är vanliga komplikationer av Lap-Band förfarande . Eftersom du ändrar anatomi i magtarmkanalen , dessa komplikationer är vanliga hos patienter i alla åldrar och alla storlekar kropp . Den reflux och kräkningar kan bara pågå en dag eller två, eller kanske sista veckor eller månader .

erosion av Band i magen

Även detta är en sällsynt händelse , är det möjligt för Lap-Band till faktiskt att urholka in i magsäcken . I detta fall kan ytterligare operation krävas för att ta bort bandet eller ersätta den. Med bandet i magen kan orsaka obehag och till och med svår smärta .

Dehydrering

Patienter riskerar att bli allvarligt uttorkad . Eftersom det sker en förändring i hela systemet , behöver kroppen kanske inte inser det vätskor , får så den enskilde inte dricker tillräckligt . Dessutom , om det finns någon kräkningar uttorkning är ännu mer troligt . Det är viktigt att få och byta alla vätskor .

nr Viktminskning

Lap-Band förfarandet är tänkt att bidra till viktminskning , men det är inte en garanti för att en patient kommer att gå ner i vikt . Den Lap-Band förfarande är inte en magisk viktminskning piller , så finns en möjlighet att en patient kan förlora mycket liten eller ingen vikt .

blockering i magen Outlet

I sällsynta fall , magen utlopp faktiskt kommer att blockeras efter Lap-Band förfarande . Blockeringen kan vara ett resultat av band avvikelser eller ens svullnad runt området . Detta är ofta något som kommer att kräva ytterligare kirurgi för att korrigera problem och kommer inte att korrigera sig själv .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.