koppar bromid laser för hudbristningar

Bristningar är vanligast hos kvinnor som har fött barn , men en snabb tillväxt och viktökning kan också orsaker , vilket innebär att alla är mottagliga för dessa märken på huden . Det finns ett antal tillgängliga behandlingar för att minska uppkomsten av hudbristningar , koppar bromid lasrar är en av dessa behandlingar

Stretch Marks

hudbristningar, eller striae är band , linjer eller märken på huden som visas som en följd av stretching som orsakats av graviditet , sprutar tillväxt eller snabb vikt vinning . Bristningar är vanligast på bröst, höfter , lår , skinkor , mage och sidor . Bristningar börjar som röda , glansiga sträckor av huden som bleknar med tiden att bli blek och ärr-liknande .

Laser Therapy

Laserbehandling är en relativt ny behandling för hudåkommor såsom ärr och bristningar . I de flesta laserbehandlingar en låg nivå laser används för att målceller och "burst " dem . I vissa fall leder till att läkningsprocessen , vilket kan bidra till att avlägsna defekter i skalet . Koppar bromid lasrar är en typ av pulsad färgämneslaser.

Koppar Bromide Laser

En koppar bromid laser sänder ut två olika frekvenser av laser , kallad gult och grönt . Den gula lasern avger värme som tas upp av blodkroppar . Detta förstör blodkropparna , vilket gör rodnad i huden bleknar . Den gula lasern är mest effektiva mot små , synliga blodkärl och mullvadar . Den gröna lasern drabbar främst de melanin , eller hudceller pigmentering . Det är mest affektiva mot missfärgade ärr . När det används tillsammans lasrarna kan minska uppkomsten av hudbristningar .

Recovery

Det behandlade hudområdet svullnar efter ingreppet och kan se rosa för ett par månader. Kylning bindor och steroid salva kan hjälpa till att läka , men den behandlade huden får skal och skorpan lite . Det är viktigt att inte utsätta det behandlade området för solljus under minst en månad efter att ha genomgått förfarandet .

Överväganden

Som med alla operationer , bör du rådfråga din läkare innan något beslut fattas . Dessutom sjukförsäkring ofta omfattar inte förfaranden gjort av kosmetiska skäl . Av denna anledning är det viktigt att prata med ditt försäkringsbolag innan man någon kosmetisk kirurgi .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.