sammanhållet bröstimplantat

Cohesive bröst växter är vanligen kallat gummy bära implantat eftersom gel som används i implantat är mer sammanhållet , mindre likvida -liknande och mycket mer solid än silikongel implantat . Den sammanhållande bröstimplantat uppfanns i början av 1990-talet. Dock har FDA ännu att godkänna dess användning i USA

Bakgrund

sammanhållet bröstimplantat var utformade i syfte att göra ett implantat som var en mer förutsägbar och attraktiv form , som skulle bibehållas, samt räcker längre än tidigare implantat .

Historia

Sedan 1992 har standarden bröstimplantat i USA varit saltlösning fyllda implantat . Innan dess var silikongel implantat populära . Cohesive implantat skiljer sig från silikongel eftersom de är mjuka och fasta , men fastare . Den sammanhållande implantat , även om halverats , behåller sin form och inte flytta mycket .

Vad Cohesive Medel

Namnet " sammanhållet "används eftersom dessa implantat uppgift bibehålla sin form oavsett vilken position en kvinna och Hennes bröst är i. Skalet av implantat kommer inte att lägga sig.

Fördelar

Enligt Cohesiveimplants. com , fördelen med denna typ av implantat ingår inte fylla flytta från en del av skalet till en annan . Skalet kommer att vika eller kollaps och dessa implantat bibehålla sin form och är inte föremål för krafter allvar som är icke-form stabil fyllmedel såsom standard silikon eller koksaltlösning . Den sammanhållande implantatet är mindre risk för läckage än andra implantat . Det verkar som om ärrvävnad uppträder mindre ofta när du använder sammanhängande implantat men mycket mer forskning behöver göras om detta ämne .

Nackdelar

Nackdelarna med sammanhållna bröstimplantat omfatta bekostnad . De är dyrare än saltlösning eller silikon implantat . Vissa kvinnor kanske inte gillar den droppformade av sammanhängande bröstimplantat , som inte ser ut som grapefrukt typ av bröst som vi ser så många Hollywood Starlets sport , och som är extremt onaturligt letar men är ändå mycket populära . Den sammanhållande implantatet känns fastare än gamla gel stil silikonimplantat och snittet storlek blir större eftersom dessa implantat är inte deformerbar och inte kan pressas genom ett litet snitt . Snittet blir cirka 2 inches . Snittet kan göras antingen under brösten , runt vårtgården eller i armhålan .

Övriga risker

Eftersom dessa implantat är konstruerade för att anatomiskt korrekt , projekt de mer på undersidan än de gör på toppen . Om implantatet ska rotera , kan det hamna i en förvrängd utseende . Om detta skulle inträffa , måste implantatet tas bort och ersättas med en runda implantat .

eftersom gelen är nästan fast , kan den spricka . Om det finns alltför manipulation av bröstimplantat utsidan av kroppen , sprickbildning kan uppstå .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.