typer av näsan förpackning

I fall av näsblod , näsa kirurgi och nasala sår hålighet på grund av näspillande är näsborrar packade med någon form av mjukt material . Det mjuka materialet stelnar blodet och skyddar näsan . Om din näsa behov packad , du har en liten handfull effektiva och säkra alternativ för förpackningsmaterial.

Gauze

Slingervävnader är en typ av dressing gjord av löst vävd bomull delar . Det används ofta för att klä sår . När du packar en näsa är kompress rullas in i en tubulär form för att föras in i näsborren . Om det behövs , är det möjligt att hålla rullen på plats med navelsträngen tejp . Petroleum tillämpas gelé på emballaget kommer att påskynda läkning av sår . En läkare kan ansöka antibiotika .

bomullstussar

Bomullstussar är små bollar gjorda av lös , fluffigt bomullsfibrer . En bomullstuss är försiktigt packas in i näsborren när man paketerar en näsa . Om en bomullstuss är för stor , är det den dras isär för att skapa en mindre boll . Vid behov kan näsborrarna tejpas över med kirurgisk tejp för att hålla i emballaget eller för att hålla personen från att sätta fingret i näsan och irriterande ett sår .

Bomull Wedgar

Bomull kilar är tillverkade av packad bomull och är formade conically att passa in i en näsborre . Bomull kilar kan manipuleras något för att passa den speciella formen på en näsborre . Bomull kilar används ofta efter näsa operationer såsom näsplastik och septoplasty . De är mycket effektiva i absorberande efter operationen dränering samt stödja form av den reformerade näsan .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.