vad är augmentation ?

Augmentation är en medicinsk term som hänvisar till ett tillägg eller komplement för att förbättra något eller få det att se bättre . Denna term är oftast hörs i samband med kosmetiska plastikkirurgiska ingrepp . Enligt American Society for Estetisk Plastikkirurgi , fanns det mer än 10 miljoner kosmetiska behandlingar utförs i 202C och stödsystem bröst var den vanligaste förfaranden för kvinnor

Funktion

En förstärkning är ett kirurgiskt ingrepp som kompletterar eller ökar, skall storleken och formen på en riktad del av kroppen . Stödsystem kan utföras med ett implantat-som ofta består av silikon eller saltlösning-eller fettdepåer som skördas från patientens egen kropp . Detta förfarande är mycket populär som människor är på den eviga strävan efter en bättre och mer attraktiv kropp , och en förstärkning är ett sätt att öka storleken , ändra form och gör huden ser tätare och yngre .

Typer

Det finns flera delar av kroppen som kan riktas effektivt och förbättras från ett stödsystem kirurgi . Bröst stödsystem är de vanligaste av dessa förfaranden, och American Society for Estetiska Plastic Surgery rapporterar att mer än 311. 957 kvinnor fått ett bröstförstoringar under 2009 . Andra populära augmentation operationer inkluderar de riktar ansiktsdrag såsom läpparna eller hakan . En injektion av fettdepåer kan utöka läppar i en mindre invasiv poliklinisk kirurgi , och små konturerade implantat kan användas för att kompensera för en liten unpronounced haka eller någon annan funktion än behov betonas .

Fördelar

Fördelarna med en förstärkning kirurgi är ytlig , eftersom operation inte används för att behandla eller rikta några medicinska problem. Augmentation operationer är oftentimes används i situationer där patienten har genomgått ett trauma eller olycka som har skadat strukturen på deras kroppar , och förstärkning används som en rekonstruktion operation . Den uppenbara estetiskt tilltalande att förbättra egenskaperna hos en kropp kan vara till nytta för att öka självförtroendet .

Recovery

återhämtning om en förstärkning kirurgi beror på personen , liksom den typ av förfarande som du genomgår . Enligt Dr Philip Miller kommer bröstförstoring tar längst tid att läka , och du kommer att behöva vila och undvika ansträngande aktiviteter i upp till tre veckor efter ingreppet . Öppen förfaranden, inbegripet en Lip Injection läker snabbare och patienten kan vara uppe och aktiv igen nästa dag . Det är viktigt att planera och arrangera någon att hjälpa dig genom återvinningsprocessen.

varningar

Det finns risker och faror med all kirurgi , men det är särskilt viktigt att beakta dessa när de genomgår icke väsentliga rutiner såsom som kosmetiska stödsystem . Det finns alltid en risk för infektion omedelbart efter operationen. Enligt Implant Forum finns också en chans att din kropp kommer att avvisa implantat som har införts för att kroppen , och i vissa fall måste operationen vändas . Det är viktigt att grundligt undersöka din operation och väljer en kirurg som är professionell och certifierad .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Få nyhetsbrev
  • Kontakta redaktören
  • RSS-feed

Redaktör: Katarina Hovenas
Nyheter redaktör: Susanne torshall

Kundservice: Maria Johansson,
Pia Hall

Tel: +46 98 00 00 01
Fax: +46 98 00 00 02

© Copyright 2014 Halsatips.com - All rights reserved.